2020-01-24 14:18

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, şi-a luat concediu de o zi

 |  12:01
Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, şi-a luat concediu de o zi

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita nu s-a prezentat luni la serviciu, el luându-şi o zi de concediu, potrivit unor reprezentanți ai municipalității, citaţi de Agerpres. Edilul este cercetat sub control judiciar de procurorii DNA.

"Astăzi, primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, este în concediul pentru o zi. El nu are interdicția de a lucra. Și-a luat o zi de concediu. Atribuțiile primarului au fost preluate de viceprimarul Mihai Chirică", a precizat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iași, pentru Agerpres.

Acesta a mai spus că Adina Samson, șefa serviciului Managementul Calității, Eugen Chișcă, șeful Serviciului Administrativ, și Dumitru Tomorug, șeful Direcției Tehnice de Investiții, au revenit luni dimineața la serviciu. Ei au fost duși joi seara la audieri la DNA, în urma perchezițiilor efectuate la sediul Primăriei Iași.

În prezent, primarul Gheorghe Nichita este cercetat sub control judiciar.

Procurorii DNA au efectuat joi, percheziții în 21 de locații situate în județul Iași, dintre care trei la sediile unor instituții publice, într-un dosar ce vizează fapte de corupție comise de la începutul anului până în prezent, în care ar fi fost implicat și ajutorul șefului Poliției Locale, Liviu Hliboliceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine