2020-03-28 17:14

Primarul PNL acuzat că a făcut sex cu două minore, chiar în sediul Primăriei, se AUTOSUSPENDĂ din partid

 |  19:10
Primarul PNL acuzat că a făcut sex cu două minore, chiar în sediul Primăriei, se AUTOSUSPENDĂ din partid

Damian Butnariu a anunţat că se autosuspendă din PNL. Primarul localităţii ieşene Mogoşeşti-Siret este implicat într-un dosar în care este acuzat că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul Primăriei.

"În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toţi cei care tânjesc la funcţia ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche şi încheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor. (…) Sunt membru al PNL de la începutul carierei mele publice şi înţeleg să mă pun la dispoziţia conducerii partidului în această situaţie şi rog să se ia act de dorinţa mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieşi la suprafaţă în acest caz", a precizat primarul Damian Butnariu, citat de News.ro.

PNL a anunţat că a luat act de decizia primarului.

Ziarul de Iaşi scrie în ediţia de vineri că edilul localităţii ieşene Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, a recunoscut în instanţă faptul că, în anul 2007, ar fi beneficiat de serviciile sexuale a două minore, de 17 ani, chiar în sediul Primăriei.

El ar fi plătit pentru acest serviciu 100 de lei unui traficant de carne vie din zona municipiului Paşcani.

foto: www.ziaruldeiasi.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine