2020-01-25 12:59

Primarul PSD care a înjurat şi scuipat o bătrână, EXCLUS din partid

 |  07:43
Primarul PSD care a înjurat şi scuipat o bătrână, EXCLUS din partid

Primarul PSD al comunei sucevene Cornu Luncii, Gheorghe Fron, care a scuipat şi a înjurat o bătrână în sediul Primăriei a fost exclus din partid. Organizaţia PSD Suceava a anunţat, într-un comunicat de presă, că regretă situaţia apărută în cazul edilului.

Sursa citată a mai precizat că Biroul Politic Permanent al organizaţiei s-a întrunit luni seară, şedinţă în cadrul căreia s-a decis excluderea din partid a lui Gheorghe Fron.

O femeie în vârstă de 64 de ani, din comuna Cornu Luncii, Maria Tretiag, cu handicap cardiac şi locomotor, l-a filmat pe primarul PSD în timp ce o înjură şi o scuipă. Totul s-a petrecut în momentul în care aceasta cerea sprijin pentru locuinţa socială repartizată de Primărie.

Femeia a susţinut că a încercat de mai multe ori să se adreseze primarului Gheorghe Fron, care ar fi agresat-o verbal. În aceste condiţii, bătrâna a decis să-l filmeze pe edil pentru a prezenta modul în care se comportă primarul PSD.

Gheorghe Fron se apără şi susţine că există un conflict mai vechi cu respectiva familie. De asemenea, primarul PSD a precizat că a fost provocat şi din cauza aceasta a avut un astfel de comportament. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine