2019-08-17 17:56

Primele DECLARAȚII ale lui Mihai Tudose, premierul propus de PSD

 |  16:44
Primele DECLARAȚII ale lui Mihai Tudose, premierul propus de PSD

"Pana acum va deranjau majoritatile, acum aveti o problema abtinerile din PSD?". Aceasta e prima declaratie a lui Mihai Tudose, propus premier de PSD si ALDE, cand a fost intrebat de ziaristi despre cele patru abtineri ale unor importanti lideri PSD fata de nominalizarea sa.

Tudose a facut aceasta declaratie extrem de scurta in usa liftului de la Palatul Parlamentului. El a refuzat sa discute pe larg cu ziaristii despre desemnarea sa ca premier.Reamintim ca Tudose a fost votat de liderii PSD in Comitetul Executiv al partidului de luni drept propunere a partidului. S-au abtinut Paul Stanescu (baron de Olt), Niculae Badalau (baron de Giurgiu si presedinte executiv al partidului), Codrin Stefanescu si Marian Mina (apropiat de Niculae Badalau).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-26Parerea ta...

ANONIM
26 Iun 2017

VIS-A-VIS PREGATIREA PROFESIONALA SI EXPERIENTA LUI CATASTROFALA si de impostorii si semidoctii care ajung in functii publice importante in CAZUL DE FATA SE NASC O SUMEDENIE DE INTREBARI; 1- DE CE IMPOSTORUL ARE FATA BOTITA CA UN BOSCHETAR TRECUT DE 80 DE ANI? 2- EL CU PREGATIREA LUI DE JULIST FACUTA PE HARTIE LA BATRANETE, CE ARE COMUN CU SISTEMUL DE SECURITATE NATIONALA DOMENIU IN CARE SI-A FACUT ROST DE TITLU DE DOCTOR,pt ca nici sa faca injectii la gaini nu stie? 3- CA HABARNIST IN DOMENIUL ECONOMIEI SI INDUSTRIEI CUM SI DE CE A fost numit MINISTRU ECONOMIEI PARALIZAND CEA MAI IMPORTANTA COMPONENTA A PROGRESULUI national? 4 – DE UNDE SI PANA UNDE UN IZMENAR TEMBEL I-A FOST COORDONATOR DE DOCTORAT CARE LA BAGAT SI IN KKT PANA DEASUPRA CAPULUI??? 5- CE CALITATI DEOSEBITE IL RECOMANDA PE ACEST SARAC CU DUHUL PENTRU A FI NUMIT PREMIERUL RO IN CONDITIILE IN CARE ROMANIA SE PRABUSESTE IREVERSIBIL??? 6- CUNOASTE CEVA CALIITATI ASCUNSE DEOSEBITE DESPRE EL REPETENTUL NATIUNII DREAK-NEA SI POPORUL NU??? 7- ETC……………
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray