2020-03-30 16:51

SONDAJE la urne și estimările partidelor. Cine CONDUCE lupta pentru Cotroceni

 |  16:33
SONDAJE la urne și estimările partidelor. Cine CONDUCE lupta pentru Cotroceni

Apar deja primele rezultate ale alegerilor prezidențiale, sondaje efectuate de diverse institute sau de numărătoarea paralelă a partidelor. La ora 19.00 cifrele arată destul de evident cine va lua președinția României.

UPDATE ORA 19: 

Cu două ore înainte de închiderea urnelor, actualul președinte al României a strâns 66 % din voturile românilor. De partea cealaltă, Viorica Dăncilă are 34 %. Aceste cifre sunt prezentate de surse din interiorul PNL. Și cei din PSD recunoscut victoria lui Klaus Iohannis. Mai jos aveți exit poll-urile realizate de ambele partide.

Exit- Poll PNL 

 Klaus Werner Iohannis (PNL) – 66%

Viorica Dăncilă (PSD) –  34%

Exit- Poll PSD

Klaus Werner Iohannis (PNL)  – 65%

Viorica Dăncilă (PSD) 35%

UPDATE: Conform datelor centralizate de cei care realizează exit poll-uri, Klaus Iohannis a ajuns la ora 18:00 la un procent de 67 %, în vreme ce Dăncilă are 33 %. Ținând cont că mai sunt 3 ore de vot în România, diferența nu mai poate fi recuperată de Viorica Dăncilă. Interesant este că și PSD prezintă cifre asemănătoare cu cele dezvăluite de sursele PNL.

AStfel, conform unui exist-poll prezentat de Antena1, diferența dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se mărește! 58% din voturi sunt pentru Klaus Iohannis, în timp ce Viorica Dăncilă are doar 42%.

Klaus Iohannis a câștigat cu peste 90% alegerile în Sidney și Auckland, țările din Diaspora unde s-a încheiat votul.

Potrivit numărătorii paralele a USR PLUS, în Auckland (Noua Zeelandă) și Sidney (Australia), Iohannis a câștigat cu peste 90%. În Auckland au fost înregistrate următoarele rezultate: Iohannis 90,2% (185 de voturi) și Dăncilă – 9,8% (20 de voturi). În Sidney (Australia), Iohannis a câștigat 93% (335 voturi), iar Viorica Dăncilă – 7% (25 de voturi.

Exit-poll-urile sunt realizate de institutele de sondare CURS şi AVANGARDE, cele care au realizat şi sondajele din primul tur, dar și de la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Votul la alegerile prezidențiale 2019 va începe la ora 07.00 și se încheie la ora 21.00 în țară, cu posibilitatea de a se prelungi până la ora 23:59, pentru cei care sunt deja în incinta sălilor de votare sau în afara ei și doresc să-și exercite dreptul la vot.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-24Parerea ta...

LUPTA
24 Noi 2019

Informație/Panică la sediul PSD! Dacă prezența trece de 56%, va fi cel mai mare dezastru din istoria partidului! Orice procent peste o duce pe Dăncilă spre 30%.
GOGU
24 Noi 2019

30 la suta este foarte mult,cum poate cineva sa voteze cu asa reprezentant al unui partid cand romanii au fost mereu mintiti,furati si batjocoriti de ea catastrofa lui dragnea , dar si de colegii aflati la butoane? Atat de multi prosovietici sunt inca?
ROMANES
24 Noi 2019

Ce functie cacao mai are acum ? Tine tucalu lui Dragnea si Cocalaru Gigolo Teodorovici . Se duce la puscarie pentru furturile de la buget
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine