2020-08-14 17:28

Primul membru al Guvernului care demisionează pentru a candida

 |  17:49
Primul membru al Guvernului care demisionează pentru a candida

Secretarul de stat din Ministerul Economiei Manuel Costescu a anunţat miercuri că va candida pe listele USR diaspora la alegerile parlamentare din 11 decembrie, el anunţându-şi totodată şi demisia din minister.

”Mi-am dat seama de când am plecat din ţară în 1995 că voi dori să mă întorc. Momentul nu părea niciodată propice. Acel moment propice se traduce în numere: 74% din intervievaţii de către Liga Studenţilor români din străinătate arată că oamenii nu doresc să se întoarcă acasă din cauza mediului guvernamental şi politic. Cu aceeaşi oameni nu poţi să faci schimbare. E necesar să ai oameni noi ca să ai schimbare în bine”, a declarat Costescu, în cadrul unei conferinţe de presă alături de Nicuşor Dan şi Clotilde Armand.

”Numărul unu pe lista noastră este Manuel Costescu, un sibian care este specializat în investiţii şi a ajuns executive director la JP Morgan Londra. Este secretar de stat în Guvernul Cioloş şi se ocupă de tot ce înseamnă investiţii străine. De-a lungul timpului a lucrat la mari companii din New York şi Londra şi a urmat cursuri la MIT Sloan School of Management şi la Harvard Kennedy School of Government. Suntem foarte fericiţi că Manuel este cu noi”, a spus şi Clotilde Armand.

Manuel Costescu a deţinut funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat din cadrul Ministerului Economiei. El a fost numit în această funcţie prin decizie a premierului Dacian Cioloş în iunie 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz