2020-02-18 11:26

Prințul Charles vine în România pentru o nouă ÎNTÂLNIRE oficială cu Iohannis

 |  16:13
Prințul Charles vine în România pentru o nouă ÎNTÂLNIRE oficială cu Iohannis

La Palatul Cotroceni se fac pregătiri pentru primirea Prinţului de Wales. Miercuri, moştenitorul Coroanei Britanice o să fie primit de Preşedintele Klaus Iohannis.

Prinţul Charles nu este la prima vizită oficială în România. Din 1998 încoace, moştenitorul Coroanei Britanice a venit de multe ori la noi în ţară, atras de satele Transilvaniei care păstrează tradiţiile vechi de sute de ani.

De altfel, nobilul a cumpărat 10 proprietăţi acolo şi a restaurat câteva case tradiţionale săseşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-30Parerea ta...

ANONIM
29 Mai 2018

Normal ..ca un SUVERAN vine sa isi ia obolul de la sluga de palmier STERP...doar a împlinit 70 de ani ...
LEVST.
29 Mai 2018

culmea culmilor ar fi ca insasi mutalaul(***) sa aduca Monarhia Engleza, in Romania...(***-"tace, da le face!)
ANONIM
29 Mai 2018

Monarhia engleza este in Romania, dar nu vi se spune adevarul acesta. Habar n-aveti ce se trag sfori de decenii... E greu sa intelegi de esti un biet muritor de rand cum se organizeaza pe planeta stapaniile... Putini stiu inafara de ei ai lor, iar aceia sunt siderati si nu pot vb pt ca voi nu puteti primi adevarul real ocultat voua. Voi atat stiti ca va nasteti si muriti, altii stiu/fac mult mai multe, vin in trup unde vor cand vor cu Drepturi Inalte pe care voi muritorii sde rand nu le aveti si nici nu stiti. Stiti atat de putin, ca .. e jenant sa vi se comunice ceva din acest motiv.Nu puteti concepe, nici nu visati, caci nu e perspectiva voastra, vo i nu sunteti indreptatiti sa fiti asa rasfatati.
DAR TU, ANONIME,
29 Mai 2018

ce dracu ești? Ești nemuritor, sau ce?! Ești REPTILIAN, ZI PE BUNE :)
ANONIM
29 Mai 2018

Urat barbat a fost si inca este acest fiu de regina. Camila era foarte frumoasa pe langa el. Ma intreb ce sanse avea sa se uite la el C. de nu era print
CE GUSTURI AI!
29 Mai 2018

Cămila frumoasă?! Hai-da-de!
REPTILIENII AU FOST
29 Mai 2018

ȘI SUNT CÂT SE POATE DE REALI! Să urmărim istoria acestora. Începuturile lor, așa cum sunt commentate în THORA, în Cartea lui Enoh, Cartea lui Iov și Cartea Zohar. Cartea ZOHAR ne spune că, cu mult timp înainte de facerea omului, Dumnezeu a proiectat și a adus la existență, LUMI SPIRITUALE. Fiecare lume-n parte, intra într-un process de evoluție, urmând să atingă contopirea cu Creatorul – TIGVUT. ZOHAR ne povestește că aceste lumi în timpul procesului de evoluție, și-au schimbat țelul - din acela din a se contopi cu Creatorul, în una, complet opusă. Dezvoltând tehnologia și în cele din urmă, au luptat să-l elimine pe Creator. Consecința? Dumnezeu a distrus de fiecare dată lumea eșuată…în total, cinci lumi. Cum toată creația a fost făcută cu lumină divină, în urma distrugerii acestor lumi, au rămas câteva reminiscențe numite de ZOHAR, HAOS = scântei non-conformiste, iubitoare de dezordine, scântei de lumină învelite în întuneric. Atunci Dumnezeu a conceput o nouă lume cum nu mai fusese până atunci, o lume deosebită.
ÎN ACEASTă LUME
29 Mai 2018

a inserat propria Sa esență creatoare, această operă măreață. A înspăimântat Universul atunci când au privit potențialul , puterea și capacitatea extraordinară a celui care a fost denimit OM. Îngerii s-au cutremurat când au privit planul Creatorului în a face omul. Psalmistul David descrie acest potențial în Psalmul 8, versetul 4: ”Ce este omul ca-Ti amintesti de el ? Sau fiul omului ca-l cercetezi pe el ? 5. Micsoratu-l-ai pe dansul cu putin fata de ingeri, cu slava si cu cinste l-ai incununat pe el. 6. Pusu-l-ai pe dansul peste lucrul mainilor Tale, toate le-ai supus sub picioarele lui.”, am încheiat citatul.
ZOHAR POVESTEșTE
29 Mai 2018

că acești îngeri s-au arătat geloși pe omul care avea să fie Adam și au mascat această gelozie în îngrijorare – aceea că există posibilitatea folosirii acestei puteri, într-o direcție greșită având în vederea influența déjà cunoscută în Univers ca HAOS sau, ca celaltă parte. Atunci Dumnezeu însărcinează ca acești îngeri să fie veghetorii oamenilor, în vederea păstrării echilibrului, să-i învețe legile sfinte ale naturii și să intervină atunci când există o alunecare de la aceste legi. CARTEA LUI ENOH enumeră 200 de astfel de veghetori în frunte cu SEMIAZĂ, căpetenia lor. Vom vedea mai târziu cum au vegheat peste oameni acești veghetori. Am vorbit despre aceste reminiscențe, ele sunt masculin și feminin. Masculinul - Șamaiel și feminin – Lilith = reminiscențe din lumea veche, lumea distrusă. Aceștia, nu se pot reproduce.
SUNT LIPSIțI DE
29 Mai 2018

această capacitate minunată pe care Dumnezeu a dat-o doar omului. Aceste fragmente de haos, au privit către perechea de oameni ca fiind unica lor speranță. Speranța de a renaște, de a-și aduce din nou la existență, odraslele distruse de Creator. Deși perechea de oameni a primit avertizarea de a nu mânca din Pomul cunoștinței Binelui și Răului, cunoaștem că Eva a fost înșelată de către această scânteie de Haos, numită Șamaiel. Cartea Genezei, capitolul 3, versetul 1 face o descoperire interesantă a acestei scântei de haos. Citez: ”Șarpele era însă, cel mai șiret dintre toate fiarele. ”Aspectul acestor scântei, a formă de reptilă umanoidă. Foarte mulți își imaginează că Eva, a mâncat din pom, un anumit fruct interzis.
MARELE RISC ERA ACELA
29 Mai 2018

de A PRIMI pentru A PRIMI. Această plăcere este numită în ebraică, NOGA = plăcere experimentată de cele 5 lumi, acum distruse. Șarpele era cel mai șiret = ȘAMAIEL. Șamaiel propune Evei acest fruct al plăcerii în absența Șekinei (divinitatea), și în absența lui Adam. Este primul avans pe care-l primește prima femeie. Scopul? Însămânțarea în ADN-ul uman, a scânteii maligne, cu tendința spre rău și neascultare, cunoscut în relgie, ca păcat. Această relație, această plăcere, avea să readucă la viață lumile distruse, fără contribuția directă a Creatorului folosind esența de viață a omului-creator.
ODATă CUNOSCUTă
29 Mai 2018

această plăcere interzisă NOGA, de către perechea umană, avea să aducă, sub influența directă a șarpelui ȘAMAIEL, întreaga omenire. Și astfel, vor putea să repopuleze lumile spirituale, cu odraslele distruse. INEVITABILUL S-A PRODUS! Eva a cedat…contaminarea a avut loc. Dumenzeu, i-a măsuri immediate în această direcție – pregătește o dimensiune fizică pentru tânara pereche…o cupolă, o boltă cerească în interiorul căreia, așează pe Adam și Eva, și sunt îmbrăcați într-un corp material.
EVA RăMâNE
29 Mai 2018

însărcinată și aduce în lumea materială, primul suflet maling rezultat din împreunarea cu Șamaiel. Acest suflet plămădit în ADN-ul uman este numit Cain. Tendințele acestui suflet sunt descrise în Cartea Genezei = ura, invidia, gelozia, șamd… Adam și Eva au conștientizat gravitatea acțiunilor lor, au învățat lecția, au înțeles scurt-circuitul creat, însă…ADN-ul uman a rămas învenintat de șarpele ȘAMAIEL. Ei aveau să intre într-un proces de corectare numit TIKUN și cum metisarea între pur și impur avusese loc, acum…aveau sarcina de a corecta lumile spirituale ca întreg. Acest proces, poartă numele de TIKUNORAM = corectarea lumilor.
ADAM șI EVA NASC
29 Mai 2018

primul om, după asemănarea lor – Abel. Reptilianul Cain, gelos și plin de ură ucide pe fratele său Abel. La cererea Creatorului de a face DEȘVA -corectare, îndreptare, acesta refuză…se retrage departe de influența părinților, urmând să aducă noi suflete din lumea șarpelui, pe pământ. Abel ucis, este înlocuit de Sem, al doilea fiu al lui Adam și Eva. Din Sem se naște Enos, apoi Cainas, din Cainas iese Mahalaiel, și din Mahalaiel, Iared. Iared devine tatăl lui Enoh. Cunoaștem că Enoh este străbunicul lui Noe. În vremea lui Iared, tatăl lui Enoh, s-a întâmplat un lucru interesant. Enoh, în cartea sa descrie cele întâmplate, astfel: ”venise o vreme când copiii oamenilor se înmulțiseră și, în acele zile li se născuseră fiice frumoase și pline de grație. Și îngerii, copiii Cerului, le-au văzut și au poftit după ele. Și și-au spus între ei: veniți să ne alegem femei dintre oameni, și să avem copii cu ele. ”
PRIMUL SCURT-CIRCUIT
29 Mai 2018

l-a produs Eva, cu reptilianul Șamaiel. Al doilea scurt-circuit este produs de către veghetorii cerești, cu fiicele oamenilor. Scriptura vorbește că aceste femei, au rămas însărcinate și au adus pe lume, URIAȘII. Uriașii, nu sunt altceva decât o anomalie genetică, între veghetorii Cerului și fiicele oamenilor. Uriașii atingeau o înălțime de 3-4 m înălțime, sau chiar mai mare! Aveau șase degete la mână și gândurile lor erau îndreptate în fiecare zi, înspre rău. Geneza, capit.6,cu versetul 4: măsura pe care Dumnezeu a luat-o la scurt-circuitul Evei cu Șamaiel, a fost acela de a izola perechea sub o cupolă cerească - un habitat neprietenos, lipsit de lumină divină, însă avea să fie locul ideal pentru procesul corectării. De data aceasta, Dumnezeu allege o barcă de salvare pentru Potopul ce urmează să vină, având ca scop…pe de-o parte să vină salvarea rasei umane, și pe de altă parte, stârpirea anomaliilor genetice, a corpurilor uriașilor care devoaru specia umană.
NOE CONSTRUIEșTE CORABIA
29 Mai 2018

și în ea, intră el, soția și cei trei fii ai săi: SEM, HAM și IAFET. Aceștia, la rândul lor, cu soțiile lor. În total, au intrat în corabie 8 persoane. La prima vedere, pare că totul s-a soluționat. Noe, avea să perpetueze specia umană. În fața sa, se așternea un nou început. Condițiile urcării pe corabie, au fost stricte. Cartea Genezei ne spune că, niciu suflet pătat, afară de cel opt, nu au intrat în corabie. Te-ai fi așteptat ca lucrurile să fie drepte și bune și o nouă viață să fi început pe noul Pământ refăcut. Istoria biblică însă ne spune că lucrurile nu au stat întocmai! Ce s-a întâmplat? Cum a fost cu putință ca această genă de uriaș să fi supraviețuit Potopului? Pentru că noi cunoaștem că, acești uriași au continuat să existe și după Potop. Îi întâlnim mai târziu atunci când Moise se îndreaptă spre țara promisă, Canaan. Acesta, adică Moise trimite 12 iscoade să culeagă informații despre țară. Să urmărim cum descriu aceste iscoade, locuitorii Canaanului. În Cartea Numeri, capitolul 13, versetul 32 stă scris astfel: ”țara pe care am străbătut-o ca s-o iscodim, este țara care mănâncă pe locuitorii ei. Toți aceia pe care i-am văzut acolo, sunt oameni de statură înaltă. Apoi, am văzut în ea pe URIAȘI, pe copiii lui Anac, care se trag din neamul uriașilor. Înaintea noastră și față de ei, parcă eram niște lăcuste. ”
DUMNEZEU A ANUNțAT
29 Mai 2018

Potopul. Iar această informație nu a fost una tainică știută numai de Noe, ci una publică. A fost publică, cu un singur scop – căt mai mulți să facă corectare și astfel, să se salveze. Adică, cu toții știau că vor muri, altfel. Mai puțin cele 8 persoane găsite neprihănite. Neprihănit, înseamnă fără pată. Acum înțelegeți la ce se referă Scriptura când spune ”fără pată”. Doar ei urmau să fie salvați în Arcă. Haideți să vedem cum au supraviețuit uriașii, potopului. Potopul a avut ca scop, stârpirea acestei anomalii genetice. Cum a reușit de s-au salvat alături de Noe? Secretul stă ascuns în THORA. În capitolul 10 din Cartea Genezei, la versetul 22, găsim ordinea fiilor lui Sem: ”Fiii lui Sem au fost: Elam, Asur, Arpacasad.” Te invit să urmărești atent, când s-a născut cel de-al treilea fiu al lui Sem. În capitolul 11, versetul 10 scrie astfel: ”Iată spița neamului lui Sem: la vârsta de 100 de ani, Sem a născut pe Arpacasad la 2 ani, după Potop.”
THORA ESTE FOARTE
29 Mai 2018

exactă atunci când vine vorba de gemeni. Spre exemplu, când s-au născut cei 2 gemeni Iacov și Esav, Thora a ținut să specifice acest lucru. Nu specific, nu a fost! Arpacasad este cel de-al treilea fiu al lui Sem și a fost născut după 2 ani de la Potop. Perioada de sarcină a unei femei este de 9luni. Avem deci, 9 luni pentru fiul Arpacasad, cel de-al treilea fiu, plus 9 luni pentru cel de-al doile fiu Asur și obținem un total de 1 an și jumătate. Potopul a început în anul 3300 î.e.n. și a durat aproximativ 365 de zile. Întrebarea este: când s-a născut primul fiu al lui Sem? Pentru că în corabie, nu au intrat decât 8 persoane. Acești hibrizi, aceste-anomalii genetice, cu siguranță au cunoscut ce urma să se întâmple. Nu este greu să deduci cum s-a salvat această genă. Dacă găsim răspunsul la întrebarea: cine a fost tatăl REAL al lui ELAM, primul fiu al lui Sem.
CEL MAI PROBABIL,
29 Mai 2018

acesta s-a născut în Arcă, în timpul Potopului. Aceasta explică de ce mai târziu, întâlnim în țara Canaan, uriași și, mult mai târziu, pe cale de dispariție, în confruntarea lui David cu uriașul Goliat. Încetarea hibrizilor sub această formă fizcă, de uriași cu șase degete la mână, șamd…a început odată cu căderea Imperiului egiptean. A continua o luptă deschisă cu oamenii, prezenta o cauză pierdută, pentru că Dumnezeu era de partea omului. La sfârșitul celor 420 de ani de sclavie egipteană asupra poporului evreu, soarta acestei anomalii genetice, a acestor hibrizi, a uriașilor, a fost pecetluită… urma să fie stârpită definitiv. Conștienți că vor fi nimiciți, au conceput un nou plan. PLANUL EREV RAV. Acest plan a fost încununat cu success. A fost planul care a pus în încurcătură chiar pe Creator. Singurul în măsură să strârpească definitive această rasă de reptilieni este Mașiah, pe care-L așteptăm. Despre acel plan Erev Rav și cum a fost el implementat, vom vorbi în episodul următor.
UNDEVA, NU FOARTE DEPARTE,
29 Mai 2018

se întind casele luxoase ale egiptenilor. În dreapta noastră, ținutul Goșem cu colibele sărăcăcioase ale robilor evrei. În curând, se va face seară. Suntem curioși să explorăm Egiptul așa că, pașii noștri ne conduc către Templul Egiptului. Pătrundem în acest templu. Pare c-am nimerit în timpul unei dezbateri, a unei ședințe destul de importante pentru că sunt strânși în jurul unei mese. Pe această masă este așezat un plan. Plan care face subiectul discuției a celor adunați. La prima vedere, par oameni. Însă, când ne apropiem, asemănarea dispare. O SPECIE FOARTE CIUDATĂ! Chipul și înfățișarea lor este total diferită de ceea ce cunoaștem noi a fi omul. Unii spun către alții:Exodul, capitolul 1,9-10 – ”Iată că poporul lui Israel este mai mare și puternic decât noi. Veniți să ne arătăm dibaci față de el, ca să nu crească…” Cine sunt cei care fac această analiză? Nu este greu de identificat. Sunt REPTILIENII care constată un lucru înspăimântător pentru viitorul acestora. Numărul copiilor lui Israel, era aproape să se împlinească. Mai exact, avea să numere exact 600.000, moment în care putea avea loc TIKUNOLAM, adică corectarea lumilor.
ACEST LUCRU,
29 Mai 2018

însemna convertirea tuturor fragmentelor de HAOS, automat… în lumină, în ordine. Pentru reptilieni, acestă împlinire a întregului Israel, însemna dispariția lor, însemna inexistență. Așa că, în această adunare generală întocmesc un plan șiret. Vă aduceți aminte cum a fost înșelată Eva de către Șamaiel? Planul pe care acum îl întocmise este unul asemănător și în esență, ACELAȘI. Să urmărim să vedem ce măsuri se iau pentru ca, copiii lui Israel să nu atingă împlinirea. În Cartea Exod, Capitolul 1, versetul 2 spunea: ”Să aruncați în râu pe orice băiat care se va naște, și să lăsați pe toate fetele să trăiască. ” Interesant este că nu fetele au fost aruncate în râu, ci băieții! V-ați întrebat de ce băieții să fie aruncați în râu? ȘAMAIEL a avut nevoie de Eva pentru a procreea. Abel a fost ucis pentru a-i fi luate cele două suflete gemene, cu scopul de-a însămânța în ele veninul sufletului Șamaiel…acum, present în Cain.
ZOHAR, POTRIUNEA BERESHIT
29 Mai 2018

B-338: Kain ucide pe fratele său Abel, din gelozie pentru sufletul geamăn adițional cu care s-a născut…vezi ZOAHAR vol.2 De data-acesta, Șamiel - șarpele șiret, avea nevoie pe de-o parte de fiicele copiilor lui Israel ca ființe umane, pentru a însămânța în acestea, SUFLETELE MALEFICE ÎN CORPURILE UMANE. Iar pe de altă parte, avea trebuință să extirpe băieții văzuți ca rivali, ca un pericol în contribuția aducerii de suflete bune împreună cu ficele copiilor lui Israel, completând astfel vasul, ca întreg. Un alt secret ascuns în acest Plan al Mesei Rotunde, era acela al metisării cu fiicele copiilor lui Israel, astfel încât ÎNFĂȚIȘAREA SĂ FIE DE NERECUNOSCUT. Vă întrabați dacă acest plan a reușit? SIGUR CĂ A REUȘIT! A rămas în istorie ca PLANUL EREV RAV. Istoria biblică ne spune că acest plan a fost aplicat. Moise se naște și este salvat prin intervenție divină, în apele Nilului. Ajunge să crească chiar în Casa lui Faraon, adică printre ei.
ASTROLOGIA SAU
29 Mai 2018

astronomia de astăzi, pentru egiptenii de atunci, în acele vremuri, pentru Moise, însemna povești pentru adormit copiii. Aceștia cunoșteau foarte bine că astrele, nu sunt corpuri solide așa cum ne sunt nouă prezentate astăzi, de către cercetătorii NASA, în imagini construite pe computer, numindu-le sfere, la miliane de km și ani lumină distanță față de Pământ. Cunoșteau despre acești aștrii că sunt radiații electromagnetice cu influențe precise asupra locuitorii Pământului și că sunt în interiorul firmamentului, în această capsulă numită Pământ. Moise a studiat cu cele mai luminate minți ale Egiptului. Știți pe cine a avut ca professor de astrologie? Pe cel mai puternic mag al tuturor timpurilor. Numele lui era IDRO.
ȘTIțI CINE A FOST
29 Mai 2018

IDRO? Idro este reîncarnarea direct a lui Cain, fiului lui Șamaiel cu Eva. Nu există luptă pe care FAraon să o planificat, și Idro magul să nu-și manifestat opinia în ceea ce privește mersul astrelor și timpul potrivit țintirea obiectivelor. DEci, cel care stabilea timpul atacului în cele mai mici detalii, era Idro, primul om al imperiului, după Faraon, adică după Șamaiel. Succesul unei bătălii era condiționat de pașii astrelor în călătoria lor pe cer, după harta cerului. Hartă cunoscută foarte bine de Idro. Magul Idro era cel care știa să citească astrele, cunoscând astfel timpul potrivit pentru vărsare de sânge sau clemență, pentru victorie sau retragere. Nu se luau decizii la întâmplare. Totul era planificat și succesul îi însoțea. Egiptul devenise un imperiu de temut pentru toate popoarele lumii cunoscute la acea vreme.
A RIDICAT MâINILE
29 Mai 2018

spre ceruri, și cuvintele au început să curgă. La verbalizarea cuvintelor lui Balaam, împăratul și întreaga asistență rămân muți de uimire, de deznădeje pentru că se așteptau să asculte cuvinte încărcate cu energie malignă, înveninate cu otrava lui Șamaiel, cuvinte stropite cu sângele astrului Marte, astfel de cuvinte să fie îndreptate spre tabăra lui Israel. Pentru aceasta a primit aur. Însă, cuvintele pe care le rostea Balaam, erau total opuse. Din gura acestuia, ieșeau cele mai frumoase cuvinte de iubire, înveșmântate într-o binecuvântare aleasă. În acest episod, Balam este învins de cel care i-a fost elev la Curtea lui Faraon, de Moise.
AL TREILEA MAG
29 Mai 2018

de la care Moise a luat lecții, este magul cu capacitatea extraordinară de a vedea comorile ascunse. Privea aceste comori, ca și cum acestea ar fi fost așezate pe o tarabă, în văzul tuturor. Această informație, o transmitea Faraonului. Astfel, popoarele și triburile erau jertfite și înrobite de egipteni. Numele acestui mag văzător, a fot IOV. Am făcut o scurtă prezentare a lui Moise și-a imperiului egiptean, pentru a ne creea o percepția cât mai aproape de realitatea petrecută a acelor vremuri. Ne întoarcem la Erev Rav. Acuma știm că aceștia, erau MAGII EGIPTULUI. Când Moise se întoarce după 40 de ani petrecuți în casa lui Idro, mag care i-a devenit socru, oferind-o pe fiica cea mare, frumoasa Sefora, după întâlnirea cu Dumnezeu pe Muntele Horeb, Moise primește secretului numelui divin IUD HEV VAI HEI. Primește misiunea de a elibera pe poporul Israel.
SUB PRESIUNE șI AMENINțăRI
29 Mai 2018

cu moartea, Aaron modelează un vițel de aur. Foarte mulți păstori, predicatori, preoți din lumea religioasă, cu un nivel de înțelegere PEȘAT, adică istoric, vorbesc despre acest episod emițând judecăți la adresa poporului evreu. Judecăți de slăbiciune și cădere în idolatrie. Acești învățători, fără cunoaștere se întreabă: cum este cu putință să aluneci atât de ușor în a adora un vițel de aur? După ce ochii tăi au văzut atâtea minuni autentice, marea despicându-se, apa să țâșnească din stâncă, hrana să vină din cer, cum este cu putință să-ți dorești un vițel de aur și să-l numești dumnezeu? Până să atingi un nivel de înțelegere, și eu m-am dat pe spate de râs, considerându-i primitivi și naivi, ca să nu-i numesc proști.
ÎNSă LUCRURILE,
29 Mai 2018

nu au stat deloc așa. Un studiu mai atent, dezleagă misterul idolatriei de la Muntele Sinai. Secretul era ascuns în faptul că acest vițel trebuia să capete viață și să-nceapă a vorbi. Puterea pe care o avea Moise, putea îngenunchea materia făcând-o ascultătoare, supusă. Așa că, au obligat pe marele preot Aaron, fratele lui Moise să dea viață vițelului, ba chiar să și vorbească. Aaron așează sub limba vițelului de aur pe care l-a modelat, numele divin, IUD HEV VAI HEI. În acest moment, vițelul a căpătat viață. Poporul a fost impresionat și înșelat de această minune și au asociat-o imediat, celor anterioare făcute de Moise. Pentru poporul evreu și pentru acea vreme, era greu să facă diferența minunilor și să sesizeze pericolul idolatriei.
ÎNSă, PLANUL EREV RAV
29 Mai 2018

a dat roade pentru încă o dată. A urmat o mare sindrofie în cinstea vițelului de aur și a zilei în care Israel avea să amâne pentru multă vreme întoarcerea lor în sferele spirituale. Acestea sunt cuvintele care au mâniat Creatorul atât de mult încât, dacă nu ar fi intervenit Moise, Israelul ar fi suferit cu tot ce este pe Pământ și Universul ar fi încetat să mai existe. Iată cuvintele adresate vițelului de aur, de către israeliți: ” Iată Israele dumnezeul tău care te-a scos din țara Egiptului”. În aceste circumstanțe Dumnezeu îi spune lui Moise pe munte. Exodul 32, 7-8: Domnul a zis lui Moise: ”Scoală și coboară-te; căci poporul tău, pe care l-ai scos din țara Egiptului, s-a stricat. Foarte curând s-au abătut de la calea pe care le-o poruncisem Eu; și-au făcut un vițel turnat, s-au închinat până la pământ înaintea lui, i-au adus jertfe și i-au zis: ”Israele, iată dumnezeul tău care te-a scos și țara Egiptului”.
ANONIM
29 Mai 2018

DAR, dc te ostenesti atat sa scrii. Poti sti de acestea inutil, tot nu treci de...clasa ta nativa. Ai P R I V I L E G I I L E Inaltei Nasteri si ultra cunoasterea ultra speciala, Adica: ADEVARUL ocultat vulimii? N-ai. Poti citi cat vrei, creie oricat, tot la nivelul de jos al piramidei esti. Dar gandeste-te altfel... cate poate sti acea familie ce a ucis regina si familia regala a unei tari intr-un bombardamament, apoi i se substituira....Gandeste-te ce si cate sfori trag acestia, pe cati au avut sprijinitori in spatele lor....Tu stii ca Isus este Fiul lui Dz. Eu zic ca este Arhonte... ca asa stiu eu. Tu zici ca dp moarte, cel mult constientizezi ca e ciclul reintruparilor, eu zic ca nu e pt toti, exceptand samtamiile, e pt vulime si privilegiatii intra in corpuri noi cu varsta adulta. Una recent cu fast mare inmormantata e in trup de 29 de ani si deja a facut o fetita...cu cel ce este cu imbatranirea stopata de cca 3 secole...
SESIZAțI Că NU SE ADRESEAZă
29 Mai 2018

cu ”poporul meu” ci, ”poporul tău, Moise...” Dumnezeu face referire în acest verset, la poporul de care lui Moise i s-a făcut milă, de Erev RAv. Moise coboară de pe muntele Sinai, cu Tablele Legii. Cu o putere divină, ucide trupurile Erev Rav, acei diversioniști, idolatrii, orgolioși și ucigători de suflet. Pământul s-a deschis și au fost înghițiți toți cei care nu erau din poporul Israel. Ascultând aceste cuvinte, inima noastră parcă tresaltă voioasă știind că Erev Rav au devenit hrană pământului. Problema însă, continuă pentru că acele suflete aveau să se reîncarneze din nou și, pentru că s-au circumscris pentru a masca KAVANA (intenția rea) și au oferit credibilitate lui Moise, aveau să se reîncarneze în viitor, în israeliți.
DRAMA CARE A URMAT,
29 Mai 2018

a fost una majoră. Dacă inițial, pământul a separat Israel de Erev Rav, datorită circumciziei, aceștia revin îmbrăcați în corpuri, imposibil de identificat cu cele 5 simțuri. Devin superior numeric și atât de asemănători cu cei ce sunt cu adevărat Israel, încât Pământul, nu mai știe pe cine să mai înghită. Vremea s-a scurs și așa au ajuns până în zilele noastre unde, doar MAȘIA dacă ar fi printre noi, ar putea face diferența dintre cele 2 clase. Erev Rav moderni sunt cei care construiesc sinagogi, biserici, în onoarea numelui propriu. Erev Rav sunt cei care oferă 1 milion de dolari pentru ca toată lumea să știe, să audă că ei au 1 milion de dolari. Sunt cei care vor ca numele lor să fie scris pe tăblițe de marmură, șamd....
EREV RAV SUNT CEI CARE
29 Mai 2018

caută onoarea lor înșiși, nu a Creatorului. Kabaliștii spun că există un secret pentru a descoperi un Erev Rav. Ai vrea să identifici un Erev Rav? Atenție, această descoperire, poate afecta emoțional. Am să-ți spun acest secret: UN EREV RAV NU SUPORTĂ KABALAH! UN EREV RAV NU SUPORTĂ MEDITAȚIA PE LITERELE EBRAICE! Este ca și cum ai așeza o lampă cu halogen direct în pupilele ochilor acestuia! Nu poate suporta lumina divină. Este prea puternică pentru un Erev Rav. Numele divine nu se pot adapta sufletului unui Erev Rav.
UN EREV RAV
29 Mai 2018

va căuta întotdeauna o recompensă, rezultate. Întotdeauna se va întreba: ”mie, ce îmi iese din asta?” Dorința este cea care descoperă intenția. O dorință exprimată ne arată cu cine vorbim. Așa că, atenție mare la Erev Rav. Poți întâlni oameni religioși cu foarte multe reguli pe care le respectă, dar cu un orgoliu astronomic. Sau dimpotrivă! Poți întâlni un om simplu, care nu este religios și nici diplome mărețe nu are, însă, în trupul său sălășluiește un suflet de israelit, o dorință spre a merge spre el. Acest om, poate fi cel mai mare sadic om de pe pământ. Tu, însă, nu vei știi aceasta. Fără studiul cabalei, nu vom putea știi ce suflet locuiește în vasul numit corp. Ce e de făcut? Nu ne rămâne de făcut decât să iubim toți oamenii și, ca Israel ce suntem, să ne ridicăm la cele mai înalte nivele de conștiință în timp ce Erev Rav se va îndepărta de Thora. ”
ÎNTR-UN MOD CRUD
29 Mai 2018

și oribil. Și acesta este planul lor pentru întreaga lume. Următoarea țară la rând este Germania. Ei au fondat Partidele Germane Comuniste și Socialiste. Și acesta este adevărul. ”Dacă nu îi învingem acum, ne vor elimina. Și vor măcelări încă 20 de milioane, pe toți oamenii inteligenți. ” Și așa au procedat de la o țară la alta. Astfel încât singurii oameni inteligenți care mai rămân, vor fi evreii. Și o repetă de multe ori…Și să nu vă înșelați…Are dreptate! Revoluția Rusească a fost făcutăd e evrei. Armata rusă a fost înființată de Trotsky, care-a fost un geniu incredibil. UN ANTI-SEMIT CA NICI ALTUL. El a creat diviziunea evreiască a partidului communist a căror membrii și-au turnat părinții, frații și copiii….pe oricine deține un Siddur (carte de rugăciuni evreiască) sau chiar și o carte de învățătură evreiască.
AșADAR, UNIVERSITATEA EVREIAS
29 Mai 2018

i-a publicat cartea, tradusă în evreiască. Și vă spun ce scrie el acolo: ”Nu îmi plac evreii”. ”Pe cei religioși, nu-mi plac”. ”Dar ce-mi pasă mie?” ”Pe evreii care au lăsat Torah și Mitzvoth și arată ca goimii (ne-evreii), îi urăsc. Pentru că se amestecă în societatea noastră și ne distrug cultura și poezia, și firea germană. Pe cei care s-au convertit la creștinism, îi privesc ca pe-a cincea coloană (trădători). Trădători care vor distruge națiunea germană.Dacă nu ne apărăm de ei de pe-acum, ne vor termina. PENTRU CĂ SUNT DEGHIZAȚI ÎN GERMANI, DAR EI NU SUNT GERMANI, EI SUNT EVREI. ”
AșADAR, îNțELEGEțI
29 Mai 2018

de ce este interzis să predai aici despre el și ce spune(a) el? Așa cum toată lumea de aici urăște Legile de la Nuremberg, fără ca măcar să le cunoască. Nuremberg a spus că un evreu nu se poate căsători cu un goim, așa că sigur, școlile de aici o numesc rasism. Ca să spui că un evreu este diferit de un goim este rasism în acest stat, din păcate. Nuremberg doar a copiat ce este scris în Torah. Wagner doar a spus ce este scris și în Torah. Că un evreu este un evreu, chiar dacă poartă mască, chiar dacă se convertește la creștinism.
”UN EVREU CARE
29 Mai 2018

a păcătuit este încă un evreu”. ”Voi”, scrie el, ”sunteți oameni milostivi”. ”Noi suntem oameni cruzi”. ”Voi distrugeți cultura noastră”. Da, așa scrie Wagner. Așadar, întreaga lui carte este îndreptată împotriva compozitorului evreu Mendelsohn, a cărui tată s-a convertit la creștinism, și l-a botezat în biserică la vârsta de 5 ani. Îi scrie lui: ”Ascultă, crezi că dacă vorbești germană și te-ai convertit la creștinism, ești german? ” ”Nu!” ”Poezia ta este cea a unul plângăcios, muzica ta nu este autentică, și otrăvești cultura noastră, pentru că oamenii cred că aceasta este muzica germană. Muzica germană este umplută cu mândrie, și tu nu poți s-o faci. Așadar ești numit inamicul culturii germane.” Deci, nu are dreptate? Bineînțeles că are dreptate! ”Ne-ai ales pe noi dintre toate popoarele”, adevărat, suntem umili, milostivi, timizi, într-adevăr. Aceasta este surse mândriei noastre. Înțelegeți că lucrurile nu doar s-au întâmplat, nu este o coincidență, nu s-a întâmplat fără semnale de alarmă…”Păcatele noastre ne-au trimis în exil, afară de pe pământul nostrul”.
ȘI îI MULțUMIM
29 Mai 2018

lui Dumnezeu că ne-am întors, și trebuie să avem grijă să nu repetăm aceleași greșeli, și să ne re-asimilăm aici, să nu dăm legitimitate acelei stime de sine scăzute în fața goimilor și să nu vrem să fim ca ei. Am venit pe această lume ca să fim diferiți, am fost creați pe această lume ca să fim evrei, și întregul nostru scop este să fim cu Dumnezeu și, oricine dorește să fie cu Dumnezeu, Dumnezeu este cu el. În orice loc, în vremuri bune și rele, aici și nu aici, și să dea Dumnezeu să spună problemelor noastre: ”Destul”. În orice formă, în orice situație, și în orice loc, să ne merităm mântuirea veșnică, și fericirea eternă. ”
ANONIM
29 Mai 2018

Asa credea ea, dar se constata ca ii trimise... majordomul. Dc? Simplu, tipa a facut uz de identitatea cuiva realmente privilegiat, blocat cu tehnici si mare cunoastere folosita astfel; schimb de soarta se poate face usor daca stiu cum, dar si de identitate ca lineaj nobiliar in secole cu drepturi stramosesti ce se cuvin copiilor tai pt ca tu ai muncit pt binele obstii si copii tai au continuat, apoi vine o fufeta initiata pe mg ng si inverseaza identitatile... tu vezi ca nu e ok si afli cu interventii unde nu il duce mintea pe un besericos, accesezi Sursa Ancestrala ca sa afli smekeria... Lasa biblia, e pt tinut in tontire vulimea. Acum e vremea ca romanii sa se trezeasca din ce povesti stiu de la strabunii lor mintiti. E putere pe planeta, dar nu a lui Cristos. ce e dus bine mersi unde ii place lui, nu aici unde a delegat-o in mana apostolilor, apoi a popilor ce curvesc cu politicienii si imparatii pamantului...Lasa viteii si Noe si Aaron... Trezeste-te...Vrei trecut? Vezi ce era acum 2 oo.ooo ani, a cata civilizatie e aceasta...gandeste cosmic, nu doar 2000 ani.
ANONIME,
29 Mai 2018

NICI NU VREAU SĂ FIU, DECÂT LA BAZĂ! VÂRFUL PIRAMIDEI ESTE REPREZENTAT DE DIAVOLII ĂȘTIA! DUMNEZEU A ÎNGĂDUIT SĂ SE DESCOPERE CEEA CE SUNT ȘI FAC...OAMENII DORM, LE ESTE FRICĂ SĂ PRIVEASCĂ MAI ADÂNC, ÎN PROFUNZIME! Spre deosebire de David Icke, care confunda creatura cu Creatorul, făcându-L extraterestru, evreul care spune despre Erev RAv, folosește cărți, inclusiv apocrife, ne-recunoscute de Biserică dar...cine are discernământ și ceva cultură teologică, ȘTIE pâănă unde se află Adevărul, de unde începe minciuna. Spre exemplu, nu cred fiindcă nu există REÎNCARNARE...dacă ar exista, ar fi o auto-ăndumnezeire prin sine, cum a făcut Lucifer! Iar Kabalah este o revelație dată tot de îngerii căzuți..dar o să revin mâine. Din tot ce se scrie, filtrez și iau de bun ceea ce mi se pare plauzibil.
ANONIM
29 Mai 2018

Nu mai citi info partial compromisa. Vrei adevar? FA bine si intra in Cercul lui Solomon. Acolo esti sigur ca poti primi info reala. Acolo intrebi ce te framanta si elucidezi cata minciuna este impletita cu adevarul pe care l-ai studiat. Atunci o sa intelegi cata stradanie ai depus pt a te instrui si cata minciuna pe paine ti se dadu, defapt !! Stiu, doare. Multe dor si nici nu stim in plan fizic constient ce ni se face pe corpul subtil noaptea, ce ni se preleveaza si ce ni se pune in loc. c ine beneficiaza si dc poate cere si apoi si capata din tine. Si, mai ales stie sa ceara, stie ca poate cere, unde s-o faca si ca... merge si asa. In rest, toti parem insoriti uniform, dar nu e asa... fiecare e cum e prejudiciat de cine il gasi si il captura. Unii citesc pt ca altii n-au vreme si i-au pus slugi si ei culeg info. Ba se mai folosesc si de aptitudinea ta de a sintetiza informatie ezoterica recent aparuta, ba te consulta sa spui viitorul, ba sa vezi trecutul, ba sa deslusesti in ce vieti fu ce anume, karma cu cine isi facu, cum o transfera sa scape de plata... si tu dormi si nu stii ca faci de astea...DESPRE ASTEA UNDE AI CITIT?
ANONIME,
29 Mai 2018

Se știe că ești VULNERABIL în timpul somnului DAR, pentru asta ai înger păzitor (pentru creștinii botezați), pentru asta ai semnul Crucii, mir, șamd...suficient este să nu dormi cu fața-n sus și să faci o rugăciune nainte de culcare! Visele sunt de fapt o călătorie în astral, se știe! Unii nu s-au mai întors, chiar au murit...dar asta nu depinde de noi!
ANONIM
29 Mai 2018

CAMILLA A FOST FOARTE DULCE, SI FEMININA IN TINERETE. DACA ACUM ARATA CA O SCORPIE E PT CA CHIAR ASTA E PUSA DE SOT SA FACA PT A-L COCOLOSI PE `MNEALUI! E atata viclenie in impostori...ea are rolul sa il tina pe acel fagas de ei stabilit, daca vrea sa devina mai... cinstit cu cine a fost de el prejudiciat, ea trebuie sa intervina ca sa nu piarda din patrimoniu. Recent a oferit jumate palatul cui nu era interesata. Era doar puscarie aurita.Si, ea poate face acestea caci el a mancat decenii din mana ei, are ADN-ul lui, imediat il readuce pe linia de atitudine de ei stabilita, ea ii repara derapajele inspre umanitate... Falsi si ipocriti de... pute dp ei had, dar ce vrei, ea e o impostoare, e doar fiica mamei ei nu si a tatalui, un motiv de santaj a celor ce asa au organizat evenimentele ca apoi sa profite pt a penetra in inalta societate si isi asigura colaborarea si controlul acolo.N-ai gandi ca rusii au acolo intrarea facuta asa, cu programarea evenimentelor....
ANONIM
30 Mai 2018

Chiar esti credul. Randuiala esta alta. Aici daca vrea Majestatea Sa x sa te foloseasca, nu e nici Cristos. Nu intelegi ca nu e decat vrajeala? Ingerii se fuura in draci de popi in biserica... la piata de precupete.... de cine stie manui energiile. Ingeri-s energii si se fura si cei de la initieri in ezoterism si cei dati dp Dreptul dat de munca ta in intrupaRI CAPATATI. aSA DE FRUMOS SE FURA INGERII, SE LEAGA SA NU FACA CE AI NEVOIE.... CRUCEA, PE TINE EFECTUATA ITI TAIE TIE INVELISUL DE PROTECTIE AL AUREI SI INTRA ENERGIILE DIN ALTAR. nU VREI SA STII CE... DEPARTE DE CE ITI IMAGINEZI... POT SA-TI SPUN CA E REPTILA. dE ESTI INITIAT PE ORICE, REIKI, ORICE CE ADUCE FORTA ENERGETICA, ADICA MULTE SPIRITE IN JURUL TAU, SI MAI ESTI INCA ADORMIT SA MERGI IN BISERICA, TREBUIE SA II INCREDINTEZI mAICII dOMNULUI INAINTE DE INTRAREA IN BESERICA, II CERI INAPOI CAND AI IESIT, ALTFEL TI-I IA POPA PE TOTI. EU, am reusit sa ii vizualizez pe ai mei de pe reiki .
ANONIM
30 Mai 2018

E cel mai usor sa destrupezi in astral... sa castrezi...:))) ! Stiu e cumplit. Poti taia capete... eu daca sunt agresat si lupt, daca tai capul cuiva, apoi in 3 zile acela face accident si i se taie capul. recent mi-a iesit inainte una ce ma agresase cu cca peste 1 an in urma. Si mi-a zis ca a facut un accident ca i-a taiat gatul, si ca are zile, dar o doare in fiecare zi. M-am uitat foarte adanc in ochii ei si am intrebat-o:" Da` ce prtostii ai facut sa ajungi asa? " ca ea de atunci se roaga zilnic la Dz de iertare.... Fals, tu treb sa te impaci cu fiul lui Dz pe care l-ai prejudiciat, geaba cauti numai relatia cu DZ si ignori copilul Lui, cu copilul treb sa te impaci, Daca tu ai fi Dz si violatorul fetei tale cu tn vb frumos, dar continua sa iti violeze fiica ce iertare ai da, ca parinte? Ca popa... Las` ca ei se bucura sa ia banul tau, tu fa pace cu copilul lui Dz si impreuna mergeti la spovada de atat va e nivelul.
ANONIM
30 Mai 2018

La alta agresiune am taiat picioarele cuiva, tot asa imediat accident si nu mai are talpi. Nu stiu daca e valabil pt toti, mie mi se adeveresc asa. De aceea ma foloseau in orb asti din servicii si ma puneau sa ucid cf caracterului meu nu suportam abuzurile si persoanele f. f. rele, asa ca iute i-am prins pt ca am terminat f. iute si m-am intors cand cei doi ciumeti vorbeau despre mine. imi laudau capacitatile remarcabile si atunci am inteles ca ma foloseau, am pus pistolul pe masa renuntand. Dp decenii sunt invitat sa merg in vila unuia, e mare mag negru/alb si il recunosc...In copilarie era soarecele cu coada de leu, cu smoc ce ma urmarea, nu ma putea prinde, zburam eu copil si el adult. Eu ii vad ce sunt in trup uman, soareci verticali, arici, magari, porci. Eu stiu ce sunt: Elohim, ei ... diverse, pisici si tantari, multi mai ales tiganii-s insecte, ei sunt viermele ce roade in iad. Ei tontii se cred privilegiati ca ne rod acolo, insa o fac de durerea groaznica, dar nu stiu, ii pacalesc ca sa ii foloseasca...aici ii tin in mizerie ca sa faca rele multe pt o mancare, apoi ajung la foc unde se cred privilegiati.. realitatea e alta decat o stiu oamenii. Elohim. Ai intrebat daca-s reptilian. Nu, sunt Elohim, am fost
ANONIM
30 Mai 2018

Si, cand se instalara primul act decret edict ce il semnara fu acela de a anula toate titlurile nobiliare ale romanilor, in tara Romania! Au ajuns acasa la victima stapani si ultimele urme ale nobletii lor le anulara cu o semnatuira au realizat ce nu puteura secole popoarele migratoare. Asta ca sa nu se deconspire marsavia secole faptuita.Pe Teoctist ei il creara din vacar ce fu. Lor sluji in diverze, bani sa le intre in conturi. Apoi il destrupara americanii si base il puse pe ruda cu nevasta-sa. In ce carti poti citi acestea? Doar de scrii dta dp ce intri in cercul lui S. si te info acolo. Ai vazut vre-odata cum arata in astral lacasurile nobilior? Acolo bogatie ornamentala si arhitectonica, cea terestra paleste pe langa ce este acolo. Nu stiu cum sa te indrum sa ajungi acolo, eu o fac inconstient pt ca am conexiuni acolo. Acolo se arata tronurile ocupate...cu stalpi, colonade asezate peste... sunt diferite cele de consoarta regala si cele de regina-monarh. Intra de poti sa vezi ce de constructii sunt pe acolo...Vezi si buclele astralului...Recent am vazt si eu cum arata, nu credeam ca-s asa, e frumos spus bucla. Da senzatia de un segment dintr-un vierme gol in interior ca un tunel ce are un fald orizontal, o ... burta gen colaceii din talie cu alt gol in interior. Acolo gasesti parti din tine, ai tai...Romania e vanduta si napastuita de asti, ce acuzara de furtul lor, crima de lez-majestate de pe la 1400 si ceva pe Doamna Contesa de Paris cu sange merovingian, Fondatoarea caselor regale romanesti in cele trei principate.
ANONIM
30 Mai 2018

Reptilienii, fii Parintelui Reptilienilor, Ce este si el Fiul lui Dumnezeu, din partea intunecata a lui D-zeu, a, mai are 5 frati, creatori de intuneric, ce ne procopsesc cu de acelea rele tipic. Dar ei vor pleca, nu mai au nici 300 de ani la dispozitie...li se inchide Universul. Asa a hotarat Dzeu Suprem. Asa ca...sa vedem cu ce ne procopseste urmatoarea specie intunecata daca nu ne trezim sa fim treji la cap sa nu mai credem in tampeniile religioase, cu ingeri ce au adn reptilian, animalier, insectoid... ce dreaq de inger e si acela, tot creatie a cui crea crestinismul? E cea mai putina protectie aici oferita...c cea mai slaba fu cea a martorilor, ei nu mai au entitate pseudo-Dz sa ii ocroteasca cat de cat. E inchis de Dz real pe o planeta singur pt abuzurile de pe Terra. Cristos e arhon, deci cu Lumina. Intr-o religie cu DZ lipsa, creata expre astfel. Vreti sprijin? Uite e o planeta a zeilor Hindu... acolo puteti vedea energiile lor, vizitati-o...sunt civilizatii superioare ca minte, evolutie, benefice, primesc intre ei, selecteaza, apoi invita...Sa intampla cateodata sa ia noi membri
ANONIM
30 Mai 2018

N u-i nici matrixul cum credeti. Unii-s privilegiati si vin printr-un anumit consiliu de intrupare, altii la gramada. Unii vin in grup organizat la intrupat ca sa faca ce nu e bine marii majoritati, dar ei vin si fac. Avem doua consilii unul pt intunecati ce vin asa cum stiu cu teme de casa facute fara voalul dintre intrupari... sa mori cat de rau te poti simti sa intelegi asta, si altul pt prostii cu valori ce trebuie sa fie abuzati de cei mizerabili si ticalosi ce intrec limitele, incalca Legile de Lumina, pe cele de Intuneric....Un exemplu. cu secole in urma camerita amanta duhovnicului printesei inlocuieste mica printesa nou nascuta cu fiica ei in leagan. ca sa faca fata la 6 ani o initiaza pe mg ng, Se casatoreste cu un print, copii cu printul casatoriti bine, dar sterpi. Obstacol creat expre pt impostori. Afla si il depaseste, procreaza cu majordomul, vina o fetita ce e initiata si ea si devine regina a mg. ng. Se casatoreste cu alt impostor au 5 fete, pt ce face trebuie sa moara la 50 si ceva de ani. Dar iar gaseste solutie, moare in locul ei o printesa adevarata. Drogata si - ca-n Matrix controlata si telegjidata sa dea raspunsul lor necesar. Oare mai pot scrie?
ANONIM
30 Mai 2018

Nu ii e destul ca are anii si viata la dispozitie, cii ii da fiica serva, aranjeaza tot felul de abuzuri, doar asa e fericita, ii este mama transformata cu hipno pe dublul spiritual al creierului in inamica propriei fiice dp moarte. Isi mai prelungeste viata de cateva ori, incearca sa distruga planeta, dar nu reuseste, incearca s-o ucida pe regina din... dar asta se infurie si o destruoeaza. Intre timp, fetitei lasate orfane i se creaza corp de 29 de ani. Ce face asasina planetara? Reuseste sa il obtina, si sa ia si identitatea printesei reale... ca sa vedeti cate se pot invarti, il atrage pe Cel Nemuritor ( pe termen ...scurt) si procreaza cu el. O anunta telepatic pe printesa ca peste 3 zile ii va naste o fetita lui... hai sa-i zicem frumos Parintele Regilor, asti ii spun vulgar penisul diavolului, dar in l. romana suna bine, e si romantic...Dar cum se tolereaza cu masura, gluma asta fu urmata de o alta, ii trimisera la procreat... majordomul Parintelui Regilor! Asa ca...Dar, uite ca se pot realiza.
ANONIM
30 Mai 2018

Ingerii gelosi... sunt cei doi fii ai Lilithei ce au modificat in rau creatia perfecta a Creatorului Omului. Azi suntem ca o nava spatiala muribunda ce functioneaza pe energia de avarie. Stii ce era necazul lor? ca aveam toate catenele de adn conectate si nu ne puteau minti.,insela si nici folosi energia ca acum. care crezi ca e rostul religiilor? sa furnizeze din noi...de aceea ne aduc in starile acelea ca sa cream sa dam reptilelor, arhonilor, robotilor, insectelor, blanosilor, incornoratilor. Se face trafic intergalactic cu vigoare, sunt colturi de univers organizate peste noapte ca ferme de vigoare animala...doar sa accesezi informatia Au asa tehnologie la dispozitie...daca pot amenaja un colt de unives brusc. Numai pt trafic/profit... necesara civilizatiilor muribunde, indepartate de Creatorul lor, un ex: micii cenusii, au declarat razboi creatorului lor, l-au si urmarit sa-l captureze. Consecinta, le lua sufletele, isi retrase scanteile din ei. De atunci nu se pot inmulti, se recloneaza si-s disperati, ofera tenologie pt a primi drept sa se foloseasca de noi in exp. genetice fara sanse.
ANONIM
30 Mai 2018

Uriasii: Dar de o nava extraterestra care sa aduca cateva exemplare sau de procreerea cum o face Pindar? Astea-s doua ipoteze f, posibile. O nava ce putea sa iasa si din interiorul Terre, mai ales ca Dzeu facuse prostia sa ii anunte ca vine potopul. Nu mai acuzati inocentii, e clar; D-zeu i-a anuntat, ei au luat masurile dp situatia anuntata... stii ma intereseaza un aspect: ce faceau cu orificiile de intrare in lumea de jos planetara pe vremea potopului? Acolo unde se poate intra concomitent cu 5-6 avioane de lupta dispuse in formatie ?Au facut baita si cei de dedesupt?, Au tras storul? Tipul care stie faza cu fermele de vigoare o are de la stabunii ce se salasluiesc in muntii strabuni. El poate comunica cu ... dacii, sau Zamolxe... Dar nu e de trecut cu vederea, scepticii pot face oricand verificarea in C ercul lui Solomon. Deja il au la mn in oras insa n-au decat pt cateva saptamani aranjamentul interior si erau f. f. asaltati, cu programari pt anul viitor inca. Apoi, operatorul avea mintea legata si nu putea gandi si imi cere intr-o noapte solutia sa mai aiba ordinea cercului pt m. multa vreme. Era atat de simplu, a mai cumpara pt 2 zile orele cercului si in aceste doua zile cerea reteta pt cateva luni, apoi aveau pe cca 8 luni de zile. Dar e numai cu permisiune de la politicul locului, noii baroni, nobili
ANONIM
30 Mai 2018

Elena Udrea intreba mereu asa :" Mie ce-mi iese?"
ANONIM
30 Mai 2018

Nu cred in Dz lui Moise. Acela este unul fals. Pt ca un Dz real nu va avea nevoie sa iti zica, :"O, de ma vei alege/tine/considera pe mn Dz tau, atunci eu iti voi da bogatiile pamantului, iti voi inmulti samanta, etc." De unde-i da? Intai il pune sa fie criminal si sa ucida cananeenii, ca sa le ia totul, deci nu este Dz-Sursa, ca nu este terminat drumul indumnezeirii sale; e plin cu de astia ce isi zic Dz fara a-si fi terminat stagiul indumnezeirii, nu au rabdare pt ca e f. lung si cere tiiiiiiiimp f. mult si, se mai joaca si ei inainte de vreme de-a Dz fara a si fi. Yehova este acum exilat de REALUL D-ZEU pe o planeta pustie pt abuzurile savarsite asupra oamenilor...Si nu e repti... nu are forma, denota superioritatea-i.
ANONIM
30 Mai 2018

Daca te uiti bine la Prinsul Charles, pe cine iti sugereaza, pe Samaiel - ca tot zici ca Samael e reptilian - sau pe erev-rav-ii aceia? Stii ca e interesant (oare aveau tehnologie sau entitati, ori tehnici? ) despre modul cum redirijau ei energia negativa probabil acumulata peste zi si, daca bine am inteles catre orele serii se descarcau de ea insa numai pe tintele ce ii interesau pe ei...Asta e mg.ng, transfert, asa fac asti ce-s strigoi si au broasca pt astfel de lucrari. Nu stiu de este chiar broasca, adica entitate din ocean, soi amfibian primii creati ce din adanc raspandesc puterea lor, dar cred ca e spirit tiganesc, ei in combinatie cu "mititeii" parazitii ce-i poarta in corp in loc de suflet, pot realiza usor rautati de gen.Sa citesti blestemul viermelui si te sperii cum se dau de slugi...si cui... Zeii de care zici, au planeta lor, au astronave, unul fu Krisna, ce pierdu lupta si fu distrusa civilizatia sa, deci NU pot fi creati de niste magi, ei sunt civilizatie extraterestra, toate templele hindu sunt tip astronava si arata clar asta, ei erau martori ai sosirii si inaltarii astronavelor lor dreptunghiulare.
MIKIM
30 Mai 2018

Mare e gradina Ta Doamne, si multi dementi contine!
ANONIME,
30 Mai 2018

Cu teoriile tale, m-ai pierdut pe drum. Am redat ce zice omul ăsta, prin cele două filmulețe, dezvăluind ceea ce nu toți preoții sunt dispuși s-o facă. N-aș anatemiza preoții…chiar dacă unii ar merita-o cu vârf și-ndesat…ei sunt slujitorii lui Dumnezeu, interpuși între noi și EL, cu rol de a se ruga Lui pentru noi…ortodocșii știu ce spun…practicanții, mă refer! Nu degeaba se spune ”Preotul deschide gura, Dumnezeu desăvârșește”. Ar trebui mai mult curaj și determinare în explicarea unor pasaje, mai ales din Vechiul Testament. Ți-am mai spus: NU CRED ÎN REÎNCARNARE fiindcă, fiecare om este UNICAT, vine din anumți părinți, cu anumite particularități spre desăvârșire spirituală, adică spre mântuire și dobândirea vieții veșnice. Eu când aud pe cei care cred în reîncarnare, îi întreb dacă nu cumva găina care-o fierb în oală, n-o fi de-un neam cu ei  Apoi, să stăm strâmb și să judecăm drept: dacă ar fi reîncarnare, ce rol/sens ar mai avea Dumnezeu în afacerea asta, dacă tu, prin successive reîncarnări, te poți auto-mântui printr-o auto-perfecționare a tarelor/vinelor/păcatelor din trecut, dacă tu, printr-o nouă naștere, UIȚI automat ceea ce ai fost într-o viață ”anterioară”?! E un non-sens!
PE URMă, TIPUL
30 Mai 2018

cu cele două filmulețe, destănuie fără menajamente că este kabalist și că, numai așa poți descoperi un Erev Rav…GREȘIT! Datorită tehnologiei, video mai ales, a filmărilor cu infraroșu, a efectului de ZOOM, dar și dacă ești sensibil, poți realiza că te afli în fața unui reptilian. EXISTĂ CEVA FIN, APROAPE INSESIZABIL LA ACESTE CREATURI CARE, ÎN CIUDA FAPTULUI CĂ AU HAINE DE PIELE peste…OCHII, EXPRESIA CORPULUI (mesajul non-verbal), o anumită răceală comportamentală (fiind lipsiți de empatie și compasiune, deci psiho-sociopați), te fac să nu te simți bine în preajma lor…mulți, dacă nu majoritatea au RH NEGATIV, sângele lor având mai mult cupru decât fier, cum au cei cu RH POZITIV.
CUM E POSIBIL
30 Mai 2018

ca o informative atat de complexa sa fie cuprinsa in cateva texte stravechi, cu putin mai mari, decat o revista normala?! Raspunsul este ca ea a fost scrisa in coduri. Codurile sunt folosite pentru a ascunde informatii complexe, sistematizate pe mai multe planuri, care vor fi ulterior studiate de alchimistii medievali. Isac Newton si multi cercetatori de elita, au studiat stiintele oculte complexe din Cabala. Era o vreme cand misticismul, religia, alchimia, astronomia si astrologia au fost studiate ca o traditie unitara, bazata pe Cabala. Fizicianul evreu Albert Einstein, a transmis pagini intregi de calcule complexe, intr-un cod simplu, de 5 simboluri : e = mc2; Fizica cuantica moderna, teoria haosului si notiunea de universuri paralele, pot fi regasite in textul original al vechii Cabale.
SECRETELE INALTE
30 Mai 2018

ale Cabalei, includ instructiuni despre cum sa omori o persoana, doar cu o singura privire. Acesta, se numeste “Ochiul Malefic”. Numele magic al “Ochiului Malefic”, este ENHARA! Intr-o inregistrare pe un cilindru de ceara din 1921, il putem auzi pe magicianul negru si agentul spionajului britanic, Alister Crowley, invocandu-l pe ingerul decazut Raziel si pe Enhara – ochiul malefic. (in cadrul, il arata pe diabolic, inganand incantatii); Inca din timpurile stravechi, poporul evreu a fost considerat o rasa de magicieni. Rabinii biblici, foloseau tehnici samanice pentru a induce stari modificate de constiinta. Postul, flagelarea si ingroparea corpului pana la gat, reprezentau tehnici de pregatire a magicianului pentru lupta prin cele 7 porti ale Copacului Vietii, din Cabala unde, in cele din urma vor intalni zeitatea suprema, intr-un taram, numit MERKABA.
LA URMA URMEI,
30 Mai 2018

Papa poarta o yamaka evreieasca (il arata pe Papa Ioan al II-lea dintr-o parte, cu un inel cu efigie ciudata, facand ‘cu ochiul’). Colectia de de texte, numita Cabala, a fost scrisa in c ele din urma de rabinul Isaac Leblend, in Provence, sudul Frantei, in sec.12. Pentru prima data in 6000 de ani de istorie, tehnicile magice stravechi, de invocare a ingerilor decazuti demoniac si de ucidere a unei finite, prin “ochiul magic”, au fost trecute pe hartie. Scrierile cabalistice ale lui Isaac Leblend, au ajuns in mainile a unui grup de 9 nobili francezi. Acesti nobili, au devenit cunoscuti sub numele de Cavalerii Templieri, Cavalerii Antihristului! Cuvantul ‘cabal’, inseamna grup de conspiratori, si provine din cuvantul KABBALLAH. Un astfel de ‘cabal’, care ulterior a inspirat o multime de culte de magie neagra si francmasonerii, au fost asa-numitii Cavaleri Templieri.
EI S-AU INTITULAT
30 Mai 2018

in gluma ‘saracii lui Hristos’,dar acesti oameni, nu erau nici pe departe saraci. Ei s-au proclamat calugari, astfel incat sa poata continua studiile lor luciferice de cabala, sa faca afaceri, fara a plati taxe sau a trezi suspiciuni, Vaticanului. Societatile cabalistice superioare, legate de ritualurile de sodomie, “ochiul malefic”, incantatiile, necromantia, sacrificiile si invocarea ingerilor decazuti si slujirea lui Lucifer, i-au fascinat pe Cavalerii Templieri. Ei au inteles ca origina Cabalei era in Palestina si realizand ca ea este cheia catre puterea magica ascunsa, au planuit cu viclenie, o cruciada sangeroasa in Palestina, pentru a putea gasi si alte vestigii magice si cabalistice.
ASA-ZISUL SFANT GRAAL
30 Mai 2018

este de fapt, un set de invataturi superioare, de magie. Nu este un obiect, ci o INFORMATIE! Cabalist la origine, Sf.Graal este CEL MAI MARE SECRET al Cabalei! Si acesta, este: MATERIA FIZICA POATE FI TRANSFORMATA, MOLECULA CU MOLECULA, PRIN INTERMEDIUL INCANTARII STRAVECHILOR LITERE SI NUMERE IUDAICE, iar natura realitatii, este cu adevarat o iluzie.”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine