2019-12-13 06:05

PRM continuă fără Vadim

 |  20:23
PRM continuă fără Vadim

Dumitru Badea, unul dintre liderii PRM care a sprijinit înlăturarea lui Corneliu Vadim Tudor din fruntea partidului, susţine că nu va exista o reconciliere între actuala conducere a formaţiunii şi acesta, iar „Vadim Tudor nu mai reprezintă pe nimeni din partid“, notează Agerpres.

„Biroul Permanent al PRM declară că aşa-zisa întâlnire de conciliere între Corneliu Vadim Tudor şi un grup de membri ai Biroului Permanent, lansată în scop diversionist pentru a provoca derută în partid şi în rândul opiniei publice, nu va avea loc pentru simplul motiv că Vadim Tudor a fost revocat din funcţia de preşedinte al PRM de Plenara din l5 iunie, ca de altfel şi celelalte structuri ale vechii conduceri, respectiv Biroul Permanent şi Comitetul Director. Prin urmare, Corneliu Vadim Tudor nu poate reprezenta pe nimeni, iar PRM nu este fracţionat. O aşa-zisă consiliere nu ar avea obiect”, a declarat, luni, Dumitru Badea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-08Parerea ta...

BATAGAN MARIUS
12 Iul 2013

Da, Corneliu Vadim Tudor nu a avut nimic în suflet pentru partid, pentru PRM, pentru structurile lui centrale, judeţene sau locale. Nu se vedea decât pe el, restul erau pigmei, în viziunea lui oameni fără demnitate, slugi. STATUTUL partidului, nu a contat niciodată. A urmărit numai interesul său personal, profitul de orice natură, nimic nu a contat pentru el, acest partid NATIONALIST şi JUSTIŢIAR care se numeşte PARTIDUL ROMÂNIA MARE .
MARIUS
12 Iul 2013

Batagan asta care a comentat stirea despre Vadim a fost dat afara din PRM cu foarte mult timp in urma era omul PSD , oricum Vadim e prea puternic pentru acesti viermi si ii va strivi cat despre Badea el are o mare problem de ordin juridic a falsificat stampile cu sigla PRM asta e problema lor se duc viermi la mititica !
BATAGAN MARIUS
25 Iul 2013

Habar nu ai pe ce lume te afli, domnule Marius. O sa te duci cu Vadim al tau, dupa 27 iulie 2013 nu mai reprezentati nimic
ANONIM
25 Iul 2013

marius tata ?. esti un pui de stiuca tu si cu vadim al tau..
NELU
01 Aug 2013

MARIUS UN OM FARA MINTE CA SI VADIM.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray