2019-10-15 07:02

PRO România anunță ASALTUL! Mihai Tudose: „Începem discuțiile cu restul Opoziției pentru un GUVERN de uniune națională...”

 |  15:01
PRO România anunță ASALTUL! Mihai Tudose: „Începem discuțiile cu restul Opoziției pentru un GUVERN de uniune națională...”

Pro România va începe, săptămâna viitoare, discuţiile cu partidele de Opoziţie pentru iniţierea, după alegerile europarlamentare, a unei moţiunii de cenzură pentru a schimba Executivul şi pentru a forma un guvern de uniune naţională, a anunţat, duminică, vicepreşedintele Pro România, Mihai Tudose.

„Un grup de lucru al partidului, format din foşti miniştri, a lucrat la o schiţă de program de guvernare, pentru că imediat după alegerile europarlamentare, dat fiind o nouă configuraţie politică, să începem demersurile pentru a schimba acest Guvern, care duce România efectiv în gard. Este incredibil ce se întâmplă, cu promisiuni pentru oameni dezamăgiţi, se dădeau credite de 200 de mii de euro, dar în prima fază se dădeau la zece mii de oameni, sumele sunt absolut astronomice", a afirmat fostul prim-ministru Mihai Tudose într-o conferinţă de presă, informează Agerpres. El a apreciat că PSD şi ALDE nu mai au legitimitate să fie la guvernare. „De săptămâna viitoare vom începem discuţiile cu restul Opoziţiei, ca, după alegerile europarlamentare, când este clar că nu mai există legitimitate pentru actuala Putere. (...) Este clar că PSD plus ALDE o să aibă un scor în jur de 20 de 30 la sută. Cu acest scor este clar că nu vor avea legitimitatea să conducă ţara, deci după 27 mai facem toate demersurile să iniţiem o moţiune de cenzură să-i dăm jos şi Pro România - să vedem, într-o formulă de guvern de uniune naţională - să intre la guvernare", a mai spus Tudose. Întrebat dacă în acest guvern ar putea intra şi UDMR, Tudose a precizat că în toate luările de poziţie UDMR a arătat că nu este interesată să intre la guvernare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-21Parerea ta...

ANONIM
21 Apr 2019

MAI INTAI DE TOATE TREBUIE ORGANIZATE URGENT ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE PENTRU CA , CLASA POLITICA DIN ROMANIA ,DE 30 DE ANI, ESTE DE TOT KKT-UL................. este formata din; mafioti, ticalosi, tradatori, hoti, curve, nulitati si zoi umane, etc..................
ANONIM
21 Apr 2019

Tudosica....ti.ai reparat inima??? Sau vrei sa ajungi la 2 m sub pământ??... ai primit sarcini dela sri si STERP???... ei vor huzurii pe moartea ta
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
21 Apr 2019

MOARTEA PSD-ULUI CIUMA-ROSIE SE APROPIE..........TIC-TAC............10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-0-GAME OVER
LIANA
21 Apr 2019

Pe acest site posteaza un drogat nebun Are fixuri cu ciuma rosie !
VASILE .
21 Apr 2019

Puscariasul draKnea URASTE POPORUL ROMAN SI TRADITIILE CRESTINE. IN ZIUA '' FLORIILOR'' A IMPROȘCAT IAR CU URA SI VOMA IMPOTRIVA ROMANILOR.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Apr 2019

UITE UN OM CARE GANDESTE POZITIV ACEST TUDOSE...E BUNA IDEEA CU GUVERNUL DE UNIUNE NATIONALA IN PERIOADA DE CRIZA POLITICA GENERATA DE MAFIA FLAUSATULUI
MEY CUCUVEA!
23 Apr 2019

wake up! Cum poți să crezi în ANOMALIA asta super-cutată?!? Ăstora, când dau pe gură CEVA, trebuie să le interpretezi INVERS mesajul!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray