2020-04-07 01:12

Pro România anunță plecarea din partid a lui Mihai Tudose. Fostul premier negociază cu PSD

 |  16:21
Pro România anunță plecarea din partid a lui Mihai Tudose. Fostul premier negociază cu PSD

Pro România a transmis marți că în opinia partidului europarlamentarul Mihai Tudose a plecat din formațiune când a „tranzacționat” voturile partidului pentru „avantaje personale” și că acum Tudose își negociază o revenire în PSD. Pro România îi cere fostului premier să demisioneze din Parlamentul European ca dovadă de „minimă onoare și bun simț”.

„PRO România îi solicită lui Mihai Tudose să nu mai tranzacționeze voturile partidului pentru avantaje personale. PRO România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban.

Din acest motiv, întrucât acum este susținator al PNL, așteptăm să dea dovadă de minimă onoare și bun simț, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europarlamentar.

Atragem atenția asupra faptului că funcția de europarlamentar a fost câștigată de Victor Ponta, prin munca a mii de colegi și simpatizanți PRO România din toată țara. Chiar dacă Mihai Tudose pierde salariul și beneficiile aferente statutului de europarlamentar, avem toate încrederea că Ludovic Orban și PNL îl vor recompensa pentru “serviciile” sale. Faptul că acum își negociază poziția în PSD este problema sa și a social-democraților”, a transmis Pro România, într-un comunicat de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-26Parerea ta...

PUIE MONTA
26 Noi 2019

Astia sunt oameni de baza ai pro ro....tudose...campeanu...constantin...care acum exrcuta ordinele serviciilor si il lasa pe puie monta cu pantalonii in vine...exact cum ii place lui ...de pe cand golanea la paris
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine