2019-11-14 04:08

PROBLEME în Coaliție. Liderul ALDE Alba spune că partidul va merge singur la europarlamentare

 |  14:59
 PROBLEME în Coaliție. Liderul ALDE Alba spune că partidul va merge singur la europarlamentare

ALDE va participa, după toate probabilităţile, singură la alegerile europarlamentare din luna mai şi nu împreună cu PSD, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

„Ieri şi alaltăieri (marţi şi miercuri - n.r.) am participat la Bucureşti la şedinţa Biroului Executiv. (...). După toate probabilităţile, ALDE va participa la alegerile europarlamentare singur, nu împreună cu colegii de coaliţie, aşa cum s-a tot vehiculat. Nu s-a discutat deocamdată concret, nu s-a stabilit, dar, repet, după toate probabilităţile, ALDE va participa singur la alegerile europarlamentare", a spus Ioan Lazăr, potrivit Agerpres. El a adăugat că încă nu poate să spună dacă la alegerile prezidenţiale ALDE va susţine aceleaşi candidat ca PSD. „Deocamdată nu s-a stabilit şi vom vedea în viitorul foarte apropiat. Noi ne-am axat foarte mult pe europarlamentare", a mai spus liderul ALDE Alba.  Lazăr a adăugat că viitori candidaţi ai ALDE la aceste alegeri "trebuie să fie calificaţi, să corespundă nivelului european, să nu meargă în Parlamentul European să se facă de ruşine şi să denigreze ţara din care provin".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-31Parerea ta...

HEHEHE...
31 Ian 2019

Observați la BOUL ăsta că în spate, ca și lui Trădiceanu îi răsar niște COARNE! Boii, visează locuri la europarlamentare! NIȘTE BOI SINIȘTRII POST-COMUNIȘTI...leșinați după bani, putere! Fețele lor sunt atot-grăitoare: SINIȘTRII!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray