2020-07-07 00:19

Profeție sumbră: Rareș Bogdan va fi exclus din PNL. Cine face anunțul

 |  14:00
Profeție sumbră: Rareș Bogdan va fi exclus din PNL. Cine face anunțul

Rareș Bogdan a devenit, încă de la înscrierea în PNL, unul dintre cei mai activi liberali. Însă, tocmai activitatea sa s-ar putea să-i aducă și excluderea din partid, profețește Stelian Tănase.

Fostul preşedinte al Televiziunii Române, îl critică pe Rareş Bogdan pentru felul în care încearcă zi de zi să fie "pe prima pagină". Tănase afirmă că fostul jurnalist, care este vine conectat la Cotroceni, fie va ajunge şeful PNL, fie va fi exclus din partid.

„Ce mă intrigă este insitenţa aceasta de a fi pe prima pagină în fiecare zi, de a genera ştiri, de a fi un one man show al PNL-ului şi al Dreptei, atîrnat în aţe, toată lumea ştie, de Cotroceni. Şi din alte direcţii, dar în principal de Cotroceni. Adică, să tot agiţi cîte o temă numai ca să fii pe prima pagină şi să fii citat e cam mult.

Partidul este altă mîncare de peşte, ca să spunem aşa. Este o lungă listă de membri, cu sute de mii, interesele locale sînt foarte diverse, este o ierarhie a partidului, este un grup parlamentar numeros, sînt multe lucruri acolo, nu e numai persoana lui Rareş Bogdan cum crede el. One man show. Ăsta e rolul pe care-l joacă în esenţă Rareş Bogdan, urmărindu-şi interesele şi de business, şi de putere, şi de tot ce vreţi dumneavoastră.

Nu-l văd cu ochi buni. Eu cred că el va termina exclus din PNL. Sau va fi şeful PNL-ului. N-are alternativă în jocul periculos în care a intrat. (…) El vrea orice pentru mărire, dar din prima zi în care a intrat (în partid – n.a.) ţinta era şefia PNL-ului. Cred că i s-a şi promis, nu ştiu de unde, dar din informaţiile mele, şi am multe informaţii de la liberali, cunosc pe toată lumea acolo, cam aşa a fost jocul. I s-a promis marea cu sarea numai să intre în partid”, a declarat Stelian Tănase, într-un interviu la Radio Top.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-04Parerea ta...

PUNCT OCHIT' MASS MEDIA.
04 Ian 2020

Dl. Rares Bogdan este clar o mana dreapta pentru PNL și o alta mana dreapta informator al profetului din PSD Cozmin Gușă !
COMISARUL PARAIPAN
04 Ian 2020

si eu care credeam ca in PNL presedintia se obtine prin vot? cum ramane pana la urma? oricum Rares Bogdan e un tip capabil
CONSTANTIN
04 Ian 2020

Di Rares Bogdan se considera cuiul lui Pepelea in PNL.Est jurnalist ,nu politician pur.Chiar de este capabil,bun analist,o voce puternica in partid ,nu este suficient!!Probabil a calculat gresit valoarea individual a fiecarui membru din conducerea PNL.Are nevoie urgenta sa ia lectii de modestie,sa fien un mai bun camarad,sa dovedeasca cumpatare si rabdare!!Altfel orice partid i ar oferi o functie de conducere dar nu i ar pune partidul pe tava!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz