2020-04-08 13:02

PROGRAMUL consultărilor de la Palatul Cotroceni. Anunțul președintelui

 |  22:14
PROGRAMUL consultărilor de la Palatul Cotroceni. Anunțul președintelui

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele politice la consultări. Delegaţiile PNL, PSD şi USR vor fi primele care vor discuta cu şeful statului despre desemnarea unui nou premier. Iohannis a convocat partidele la consultări după ce a acceptat depunerea mandatului de premier desemnat de către Ludovic Orban.

Liberalii vor ajunge la Palatul Cotroceni pentru consultări la ora 16.00 și vor fi urmați de cei din PSD, USR şi UDMR.

PMP va ajunge la Palatul Cotroceni la ora 18.00. Următoarele delegaţii vor fi ale ALDE, Pro România, iar la final minorităţile.

Administrația prezidențială a anunțat întregul program al consultărilor:

Ora 16:00 - Partidul Național Liberal (PNL);

Ora 16:30 – Partidul Social Democrat (PSD);

Ora 17:00 – Uniunea Salvați România (USR);

Ora 17:30 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);

Ora 18:00 – Partidul Mișcarea Populară (PMP);

Ora 18:30 – Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE);

Ora 19:00 – Grupul parlamentar Pro Europa;

Ora 19:30 – Grupul parlamentar al minorităților naționale.

Șeful statului a anunțat că Ludovic Orban și-a depus marți seară mandatul de premier desemnat și că miercuri, de la ora 16.00 la ora 20.00 va avea consultări cu partidele politice și va lua o decizie pentru nominalizarea unui nou prim-ministru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25Parerea ta...

JUSTITIABILUL
26 Feb 2020

Aproximativ 2.000 de politruci MAJORITATEA RETARZI ORDINARI au distrus vietile a peste 5 milioane de romani (care au emigrat) si pentru aceasta performanta ne cer astazi salarii imense si pensii speciale. 2 000 de parlamentari, ministri si secretari de stat, prefecti, primari, presedinti de Consilii Judetene, sefi de agentii si autoritati nationale. Cu totii, printre cei mai bogati si mai fericiti romani. Cu totii, la cea mai simpla raguseala se duc la doctor la Viena. Cu totii au copii la studii sau rezidenti la mii de kilometri departare. Cu totii au uitat de mult sa mearga pe jos sau cu autobuzul. TOTI AU DOCTORATE SI TITLURI false, DE TOT FELELU. PENTRU A OPRI CORUPTIA PE PLAIURILE MIORITICE CARPATO-DANUBIENE CE DAINUIE DE MII DE ANI E NEVOIE DE RIGOARE SI FERMITATE. CEI CE SUNT DOVEDITI A FI CORUPTI (sa nu fie ucisi indiferent de grad ori functie ca in CHINA ). Acestia sa fie condamnati pe viata la locul de munca necalificata executand orice sarcini de necalificati. CAZAREA SA FIE FACUTA TOT LA LOCUL DE MUNCA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine