2019-07-22 13:20

Proiectul senatorului PSD Şerban Nicolae privind inştiinţarea persoanelor interceptate în dosare penale, ADOPTAT

 |  13:24
Proiectul senatorului PSD Şerban Nicolae privind inştiinţarea persoanelor interceptate în dosare penale, ADOPTAT

Camera Deputaților a adoptat miercuri, în calitate de for decizional, o inițiativă legislativă a senatorului PSD Șerban Nicolae prin care operatorii sunt obligați să le comunice persoanelor interceptate în diverse dosare penale, în termen de maximum 60 de zile, faptul că sunt interceptați, de către cine și în ce scop. Proiectul urmează să fie trimis spre promulgare la Cotroceni.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege privind protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autorităţile competente, în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale şi combaterea infracţiunilor sau a executării pedepselor, măsurilor educative şi de siguranţă, precum şi privind libera circulaţie a acestor date.

Au fost 178 de voturi "pentru, 84 de voturi "împotrivă" şi 16 abţineri.

Proiectul prevede că prelucrarea datelor cu caracter personal pentru realizarea activităţilor de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice se realizează numai dacă acestea sunt prevăzute de lege şi sunt necesare pentru prevenirea unui pericol cel puţin asupra vieţii, integrităţii corporale sau sănătăţii unei persoane ori a proprietăţii acesteia, precum şi pentru combaterea infracţiunilo


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-11Parerea ta...

MAFIA
11 Oct 2018

psd alde este istorie.urangutanul serban nicolae soferul maimutelor si aparatorul mafiei.auzi teroristii si infractori sa fie instiintati .cat de tembel este asta.parlamentul mafiei.300 de parlamentari cf referendum si ccr.parlament ilegal.
PESEDISTILOR
11 Oct 2018

cind se sinucide asta ca are pesta porcina
MAFIA PSD.
11 Oct 2018

Cap de porc a facut aceasta lege pentru infractori. E de noaptea mintii ce a putut sa debiteze acest gunoi. Auzi , sa anunti borfasul ca este interceptat ! Incredibil cum isi bat joc de justitia romana si de oamenii cinstiti si onesti care ii tin in parlament din taxele si impozitele lor pe aceste gunoaie umane.
ANONIM
11 Oct 2018

Ăsta propune scenarii din filmul Pistruiatul ?
ANONIM
14 Oct 2018

DEPĂȘIM USA DACĂ LA STAT PE FIECARE : interceptat 25 din 24 .....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray