2019-10-14 09:34

Propunere INEDITĂ în Parlament: aleșii să aibă AVIZ psihologic

 |  22:02
Propunere INEDITĂ în Parlament: aleșii să aibă AVIZ psihologic

Deputatul PNL Pavel Popescu a depus un proiect de lege prin care sa existe obligativitarea unor avize psihologice pentru candidatii la alegerile parlamentare.

În Parlamentul României se foloseşte un limbaj injurios şi se procedează mai rău ca într-un spital de psihiatrie uneori. Avem nevoie de astfel de avize psihologice. Un astfel de document, spune parlamentarul ar funcţiona ca o sită şi ar asigura cetăţenii că ofensele stau departe de dezbaterile din Legislativ, e de parere deputatul aflat la primul mandat.

Pavel Popescu a cerut si din plen suplimentarea bugetului pentru contituire unui cabinet psihologic la nivelul Parlamentului dupa episodul in care au fost implicati Cosette Chichirau si Serban Nicolae.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-26Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Dec 2017

bagati la puscarie toata mafia asta imputita....ce atata circ....DRAGNEO....porcar escroc...mars la JILAVa,si ia-o si pe Udrea dupa tine
UN CETATEAN
26 Dec 2017

CORECT...E FOARTE IMPORTANT. SA FIE AVIZAT PSIHOLOGIC ORICE VIITOR DEPUTAT. TREBUIE ASA CEVA. DE MULT TREBUIA SA FIE IMPLEMENTATA O ASTFEL DE OBLIGATIE. AVEM DEPUTATI CARE NICI NU STIU PE CE LUME SUNT SI VOTEAZA FARA SA STIE. TREBUIE SA FIE TESTATI SI VERIFICATI PSIHOLOGIC...FELICITARI PENTRU D-UL PAVEL CARE A PROPUS ASA CEVA.
ANONIM
27 Dec 2017

Trebuie introdus test psihiatric si doar doua mandate de parlamentar. Astfel nu vom mai avea parlamentari pe viata ca nicolicea, attila verestoi, si alte lichele nespalate cuprinse de betia puterii.
@ANONIM
27 Dec 2017

de ce doua mandate si nu unul singur ? nu crezi ca au sufficient timp de furat intr-un singur mandat ?
ANONIM
27 Dec 2017

Cine imparte parte isi face..Cum sa aiba parlamentarii doar un mandat. Ei vor sa moara deputat sau senator . NOI CARE VOTAM NU SUNTEM RESPECTATI IAR EI VOR SA AIBA IMUNITATE PANA LA MOARTE..Asta e democratia in Romania...De aceea s-a iesit in strada in 1989...Sa se aleaga prafulul de Romania...Nu mai exista patriotism sau dragoste de patrie...Banul este rege..Noi votam si iese cine trebuie....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray