2019-12-06 04:47

Propunerea ca Sevil Shhaideh, fina lui Liviu Dragnea, să fie nou ministru al Dezvoltării Regionale, transmisă lui Klaus Iohannis

 |  10:57
Propunerea ca Sevil Shhaideh, fina lui Liviu Dragnea, să fie nou ministru al Dezvoltării Regionale, transmisă lui Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta i-a transmis, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh să fie numită ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, funcţie ce a rămas vacantă în urma demisiei lui Liviu Dragna, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.

Sevil Shhaideh are 50 de ani şi este fina lui Liviu Dragnea, dar şi a preşedintelui CJ Constanţa, Nicușor Constantinescu.

Aceasta a fost director al Direcţiei Sisteme Informatice din Consiliul Judeţean Constanţa în perioada 1993-2007, apoi, până în 2012, a condus Direcţia Proiecte din CJ Constanţa. Sevil Shhaideh a devenit secretar de stat în MDRAP în 2012, după ce Liviu Dragnea a fost numit ministru.

Ministrul demisionar al Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu premierul Victor Ponta şi cu comisarul UE pentru politici regionale, Corina Creţu, despre succesorul său la minister, astfel încât persoana care va fi nominalizată să aibă susţinerea tuturor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-20Parerea ta...

ANONIM
20 Mai 2015

COCHILOTUL Ponta si CARACUDA de TR Dragnea au instituit capitalismul de cumetrie de pe timpul lui BUNICUTA Ilici atat au putut EI retine. Un excroc politic ca Dragnea MORMOLOC de TR isi aduce, in Parlament pe amanta CATALINA fara ca ea sa stie bine sa calce pe pamant si consiliera la minister pe FINA-SA turcoaica din parohia lui NIUSOR CONSTANTINESCU betivul care adoarme la stop verde sau rosu el circuland doar pe galben. De unde sa mai fie respectate principiile fundamentale din administratia publica, COMPETENTA, INTEGRITATEA si INDEPENDENTA.TREBUIE IESIT IN STRADA pt a pune capat ANARHIEI din Ro si furtului fara margini.
OMER ZEINET
20 Mai 2015

sunt tataroaica la noi nu exista nasi la cununie nu vorbiti dupa ureche
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray