2020-06-01 16:56

Protest în faţa Penitenciarului Rahova! Se cere rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea

 |  11:56
Protest în faţa Penitenciarului Rahova! Se cere rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea

Câteva persoane protestează, joi, în faţa Penitenciarului Rahova, cerând rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea, la iniţiativa fostului deputat PDL Gelu Vişan.

Cei câţiva protestatari au pancarte cu mesaje precum: „Cerem rejudecare proces Liviu Dragnea”, „Dragnea deţinut politic”, „Judecătorii ÎCCJ anchetaţi ptr abuz în serviciu”.

La protest este prezent şi Gelu Vişan.

„Decizia de azi a CCR ne arată că în primă instanţă Dragnea a fost condamnat de un complet ilegal. Acum ar trebui eliberat! Liviu Dragnea este DEŢINUT POLITIC! AJUNGE! Aşa nu se mai poate! Asta nu este Dreptate!”, a scries Gelu Vişan miercuri pe pagina sa de Facebook.

„VĂ AŞTEPTĂM PE TOŢI CEI CARE MAI CREDEŢI ÎN LBERTATE ŞI DEMOCRAŢIE, JOI, 04 IULE 2019 ORA 11:00, IN FAŢA PENITENCIARULUI RAHOVA, PENTRU A CERE O JUSTIŢIE EGALĂ PENTRU TOŢI!”, a mai scris Vişan.

Curtea Constituţională a României (CCR) a admis, miercuri, sesizarea privind lipsa completurilor de trei judecători specializate în fapte de corupţie de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Sesizarea a fost făcută de Florin Iordache, în calitate de preşedinte delegat al Camerei Deputaţilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-04Parerea ta...

ZORO
04 Iul 2019

GELU ESTE O NULITATE UMANA CARAGHIOASA , HIDOASA, ETC. IAR VIERMII ADUNATI LA PENITENCIAR S-AU DEZVOLATAT DIN KKTUL POLITIC A LUI DREAKNEA SI NU NUMAI.........
CUCUVEAUA ROZ -BONTON
04 Iul 2019

Viermi ,?Siktir scarbosenie drogata Vierme esti tu cu ai tai drogati siktir
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine