2020-07-11 18:36

PROTEST în Piața Victoriei, în prima zi a stării de alertă: Sute de oameni scandează împotriva Guvernului

 |  18:07
PROTEST în Piața Victoriei, în prima zi a stării de alertă: Sute de oameni scandează împotriva Guvernului

Protest în Piaţa Victoriei, în prima zi în care România a intrat în starea de alertă. Aproape 200 de oameni au ieşit în stradă, vineri, cu toate că participarea la mitinguri este interzisă în timpul stării de alertă. Protestatari îndeamnă la nerespectarea regulilor institute de autorităţi.

Protestatarii s-au adunat cu zecile în Piaţa Victoriei, în scuarul din faţa sediului Guvernului, conform Dcnews.

"Nu acceptați să vă fie luată temperatura! Vă este luată libertatea!”, se aude pe filmarea distribuită pe Facebook.

"Mâine vom ieși din nou! Lăsați micii și muștarul și veniți aici!" au protestatarii din Piața Victoriei.

Jandarmii au avertizat că în timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşuarea de mitinguri, demonstraţii sau alte astfel de întruniri sunt interzise.

Bucureștenii sunt nemulțumiți că au fost ținuți în case, timp de două luni, în starea de urgență, și sunt nemulțumiți și de restricțiile din starea de alertă.

"Fiți responsabili!

În mediul online au fost anunțate mai multe evenimente prin care cetățenii sunt invitați să participe la manifestații publice. Printre măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 se numără și aceea de interzicere a organizării și desfășurării de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri în spații deschise.

Pentru sănătatea dumneavoastră și protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să nu participați și să nu răspundeți la astfel de evenimente. Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!", transmite Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-15Parerea ta...

CARUL CU PROSTI
15 Mai 2020

Cat de ipocriți sunt unii oamenii din București. Mai ales de la partidul PSD. Acești oameni unii cărunți alții mai tineri... chiar nu au înțeles nimic ce înseamnă Covid - 19.
PRESS
15 Mai 2020

abuzurile și transformarea țării într-o țară a miliției și jandarmilor care hărțuiesc oamenii trebuie să înceteze.oamenii vor lupta pentru libertate și drepturile fundamentale ale omului care au fost încălcate sub pretextul covid19.afacerile distruse în timp ce criminalii de politicieni și guvernanți își umpleau burdihanele.pensii speciale in bătaie de joc plătite în disprețul românilor când puteau fi anulate prin ordonanța militară.Nu mai amenințați oamenii!veți fi spulberați.guvernul orban aceași nenorociți că guvernul infractorului Dragnea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz