2020-07-08 01:25

Protest la uşa PSD

 |  14:57
Protest la uşa PSD

Un grup de parlamentari USR a protestat miercuri la Palatul Parlamentului, la uşa grupului deputaţilor PSD. Protestul USR se desfăşoară pe hol şi este unul paşnic, iar protagoniştii poartă în mâini câte o coală de hârtie pe care scrie "Ruşine", "La închisoare, nu la guvernare". Ei au făcut şi o fotografie de grup, având în fundal panoul PSD de culoare roşie şi sigla partidului cu trei trandafiri.

În momentul în care ministrul Justiţiei, Florin Iordache, şi-a început declaraţia, protestatarii l-au înconjurat, s-au postat inclusiv în spatele lui şi au ridicat hârtii pe care le aveau în mâini şi pe care scria "Ruşine". Florin Iordache a intrat în sala grupului pentru a susţine declaraţiile de presă. Protestatarii au încercat să pătrundă şi ei, dar fără succes. Cu privire la OUG privind modificarea Codurilor penale, Iordache a declarat că este nevoie de o lege clară, concisă şi care să poată fi aplicată corect, adăugând că legea privind graţierea nu-i vizează pe violatori, corupţi sau oameni politici.

El a susţinut şi că legea privind graţierea nu vizează politicieni. "Nu vizează nici criminali, nici violatori, nici cei care au făcut fapte grave, nici persoane sau oameni politici", a declarat Iordache.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz