2019-10-14 07:25

PROTEST USR în Camera Deputaților. Liberalii au părăsit sala

 |  15:56
PROTEST USR în Camera Deputaților. Liberalii au părăsit sala

Şedinţa Camerei Deputaţilor în care se dezbate legea 303/2004 privind statutul magistraţilor a fost întreruptă după ce deputaţii USR, revoltaţi de faptul că preşedintele de şedinţă nu le permite să îşi susţină amendamentele, s-au ridicat din bănci şi au mers în faţa Camerei purtând pancarte pe care scrie ”Hoţii”.

Deputaţii USR au o portavoce la care îşi strigă nemulţumirile în plenul Camerei Deputaţilor.

După întreruperea şedinţei, liberalii au părăsit sala de plen, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-06Parerea ta...

NEGRO
06 Dec 2017

Se poate lupta si in opozitie cu hoardele PSD-ALDE. Chiar daca isi sufla in pumni ca i-au inselat inca o data pe romani. Nu le e nici lor usor, atunci cand opozitia este unita. Tovarasul Basescu cu gasca domniei sale se da dupa cum le bate vantul intereselor. Dar exista si cetateni romani in Parlament. Nu trebuie decat sa aiba constiinta de sine. Desi talharii PSD-ALDE au deocamdata painea si cutitul. Daca exista oameni in opozitie pot trece peste complexul cainelui lui Pavlov pe care il practica cu succes coalitia bolsevica. Si tocmai atunci opozitia se poate intalni cu propria conditia umana. Si este bine. Hotii incep sa se impiedice in propriile facaturi. Sa-i trantim acolo unde merita. In cosul de gunoi al istoriei! Asa sa ne ajute Dumnezeu !
ANONIM
06 Dec 2017

Niste avortoni ......ajutati de servicii sa ajunga in parlament....adica SLUGI ALE poporului....nu le convine nimic.. .....uitati.va la ei ...ce produc ...nimic ...deci asistați sociali platiti de noi. ..care zac in scaune si sug pixul....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray