2020-02-17 11:16

Proteste anti PSD și la Sibiu, Timişoara, Cluj şi Braşov

 |  20:36
Proteste anti PSD și la Sibiu, Timişoara, Cluj şi Braşov

Peste 6.000 de manifestanţi, din Sibiu, Timişoara, Cluj şi Braşov protestează duminică seara, în stradă, împotriva Guvernului şi a modificărilor Codului de procedură penală.

Peste 4.000 de sibieni, potrivit organizatorilor, s-au adunat duminică în Piaţa Mare din centrul istoric al oraşului Sibiu, potrivit Agerpres, pentru a protesta împotriva actualei guvernări şi a modificărilor la Codul de procedură penală.

Ei poartă pancarte şi scandează lozinci precum: ''Să vă fie frică, Ardealul se ridică", "Anticipate", ''Te lepezi de Dragnea? Mă lepăd'', ''Dragnea, alege Costa Rica sau marş la mititica'', ''Partidul Salvaţi Deţinuţii''.

La Braşov, în faţa Prefecturii, s-au adunat aproximativ 500 de manifestanţi. Ca şi în serile trecute, poartă pancarte pe care scrie ''PSD - Ciuma Roşie'' şi ''Jos guvernul mincinos''.

Oamenii au plecat din faţa Prefecturii şi mărşăluiesc pe un traseu care străbate mai multe bulevarde ale oraşului.  Şi clujenii au ieşit la proteste, peste 500 de manifestanţi scandând lozinci împotriva Guvernului Dăncilă - "Cluj, Oradea, Bucureşti, Dragnea o păţeşti".

"Cerem demisia guvernului Dragnea - Dăncilă", "Justiţia la magistraţi, NU la condamnaţi", "Ei se jură că nu fură şi ne bagă-n dictatură", sunt mesajele scrise pe pancartele clujenilor.

Peste 1.000 de protestatari s-au strâns şi la Timişoara. Manifestanţii au cântat imnul României.

Pe pancartele lor se poate citi: ''Cum staţi cu conştiinţa aleşii neamului?'', ''Punctul 8 de la Timişoara, fără comunişti, fără penali'', ''Să nu dea Dumnezeu cel sfânt/ Să vrem noi demnitate şi pământ/ Când nu vom mai putea răbda,/ Când foamea de dreptate ne va răscula/ Cristoşi să fiţi, nu veţi scăpa/ Nici în mormânt'', ''Vă vedem''.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-24Parerea ta...

LEVST.
24 Iun 2018

"Si sambata romanii au iesit din case pentru a protesta..."____-------____ mistificare de 2 bani, suna ca si cum cel putin 1/2 din romani ar fi sau ar participa la proteste, in realitate cel putin 95% nu dau doi bani pe asa ceva, chiar si azi, per total, in toata tara, daca sunt MAX. 50 mii protestatari, din 18 MILIOANE cati mai sunt in tara sau din 25 milioane, cu totul...
NEGRO
25 Iun 2018

Se misca Tara. Cei ce s-au lasat ademeniti de smintitii devalizarii Romaniei cu promisiunea ipocrita ca va dam si noi faramituri din ce-am furat incep sa se trezeasca. Semn bun. Talharii de la conducere, cei care si-au subordonat cat au putut din institutiile debilitate, numai de rascoala se mai feresc. Le e frica de ceea ce s-a intampat in 1956 in Ungaria, mai ales ca acum rusii salbatici nu mai au interes sa intervina cu tancurile impaciuirii nationale ca sa-i treaca pe sub senile pe protestatari. Oligarhii PSD-ALDE-UDMR vor continua cu provocarile disperarii spre razboi civil. Nu au nici un respect pentru om, pentru tara, pentru valori. Mintea lor este haos si frica endemica de justitie. Nu conteaza ca ceea ce fac ne arunca in prapastie din cere nu vom reveni nici dupa un secol de pace si echilibru mental. Oligarhii trebuie sa consume cu orice pret ceea ce au furat. Zombii lor, adunati in jurul faramiturilor pe care acestia le arunca desi sunt din ce in ce mai putine, tremura si ei cu gandul ca nu le mai pot devora in libertate. E nevoie de cetatenii adevarati sa se opuna cu toata fiinta lor acestor pradatori. Doar de ei le mai e frica acum, cand dau ultima lovitura justitiei (create de latinii a caror limba romana o asasineaza pe zi ce trece) lovitura pe care au hotarat s-o dea cu inversunare. Numai ca, dupa aceasta noapte fatidica, noi nu le dorim sa-i mai prinda rasaritul soarelui in Tara noastra! Nadajduim ca au inteles mesajul. Degeaba ne fac ei cum le vine la gura: sorosisti, tefelisti (vorba luata din gura profetului de Gagesti, rupt ij fund). Ei stiu ce putem face noi, cei umiliti si injositi, daca suntem uniti si vrem sa traim liberi intr-o Tara Romaneasca libera si civilizata!
TRAINOSCELCHELBOS
25 Iun 2018

Iarasi si iar si-a umplut gura cu fekale "negro" cel turbat si proaspat angajat la c.a.p.-ul "zorii lui soros" … scrie din greu analfabetul "functional" ca doar este platit la kilogram de ra.hat ingurgitat de patronii lui cei darnici ... Pofta buna, fekalofagule !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine