2020-02-29 03:05

PSD a decis: CERCETAȚII PENAL pot fi miniștri

 |  20:08
PSD a decis: CERCETAȚII PENAL pot fi miniștri

Conducerea PSD a discutat, luni, în ședința Comitetului Executiv Național, că membrii cercetați penal pot fi miniștri. Liviu Dragnea a avut și o explicație: ”Am hotărât să ne facem noi Guvernul, nu alte instituții”. Totodată, vineri, în cadrul altui CExN, se va vota lista de miniștri.

Ședința PSD s-a terminat în jurul orei 19.00.

La final, Liviu Dragnea a făcut declarații. Întrebat dacă membrii cercetați penal vor face parte din Guvern, acesta a răspuns simplu: ”Da, pentru că am hotărât să ne facem singuri Guvernul, și nu alte instituții”. Solicitat să spună dacă prezența lui Paul Stănescu în Guvern depinde decizia ÎCCJ de joi, șeful PSD a fost tranșant: ”V-am spus că am hotărât să ţinem cont de voturile românilor din decembrie anul trecut şi să ne facem noi Guvernul”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-22Parerea ta...

KODRUTA DA I ZOR!
22 Ian 2018

Fa dosare ,fa dosare! ca pe ei in cuc ii doare Atata stii atata faci ! ai plagiat ai facut scene prin vie cu coldea si ghita Acum ii dai zor cu dosare la comanda politica!!Fa dosare kodruta ,fa dosare ca pe ei ....
HADRIAN
23 Ian 2018

Desigur! Pana acum se cam ascundeau dupa deget. Macar formal ne asigurau ca nu admit, totusi, infractori in conducerea Tarii. Acum au abandonat si acest scrupul. Nu va mai faceti iluzii! Infractorii vor conduce tara pe noi culmi de nesimtire si iresponsabilitate. E cineva caruia nu-i convine? Pai acela e tefelist, e sorosist, e european, e imperialist american. Ba, cum zicea si Oracolul de la Gagesti, e autohton rupt in fund. Si mai are si tupeul sa iasa in strada si sa critice noua orientare PSD-ALDE, acum si UDMR-ul domnului Tariceanu. Ca are si UDMR-ul ceva revendicari ”istorice” in anul festiv al Centenarului Romaniei Mari. Nu sunteti cam prea indraznet domnule Tariceanule? Nu sunteti cam prea direct in a va dezvalui asa deodata adevarata fire? Si mai vreti liniste din partea poporului! Ca acum chiar ca nu va mai prefaceti ca ne lucrati! Ati trecut direct la fapte. Dar pana cand?
ANONIM
23 Ian 2018

Concluziile autorului raportului, Gary Cartwright “Romania a esuat in mod clar sa se conformeze obligatiilor asumate liber privind reformarea justitiei, inainte si dupa aderarea la UE”; Romania “a esuat sa demonstreze separatia puterilor – intre autoritatile executive, agentiile de aplicare a legilor si justitie”; Romania “a fost criticata puternic pentru modul in care trateaza suspectii inaintea si in timpul detentiei”; Romania “a fost vizata de hotarari negative ale Curtii Europene pentru Drepturile Omului (CEDO) din cauza conditiilor din penitenciare si modului in care sunt tratati detinutii”. Gary Cartwright, fost functionar in cadrul Parlamentului European, in prezent editor al publicatiei EUToday, recomanda introducerea unui “moratoriu in privinta extradarii in Romania a suspectilor pana cand CEDO stabileste ca sistemul penal roman indeplineste in totalitate standardele UE” si “reevaluarea la nivelul UE si al statelor membre a raspunsurilor oficiale la Mandatele europene de arestare emise de Romania”.
ANONIM
23 Ian 2018

BAI REPETENTUL NATIUNII ROMANE , PUI DE MILITIAN DERBEDEU , romani nu te-au votat pe tine ci o sigla. In ce tara FIE EA SI BANANIERA din lume cineva ca TINE poate ajunge la putere cu 25% din voturile electoratului (in care cei mai multi votanti sunt betivii senili curvele semidotii banditii etc). LEGISLATIA IN ROMANIA DUPA 1989 ESTE FACUTA DE BANDITI PENTRU HOTI, Cu cat ne departam de anul 1989 IMORALITATEA, NEDREPTATEA, HOTIA, TICALOSIA , MARLANIA , etc cresc exponential , dar si spiritul de revolta.............
ANONIM
23 Ian 2018

CE PACAT CA ROMANIA nu are si nu e condusa DE MULT TIMP de oameni de stat adevarati . E condusa de KKTI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine