2020-07-07 10:20

PSD acuză PNL că vrea să BLOCHEZE creșterea salariilor

 |  15:04
PSD acuză PNL că vrea să BLOCHEZE creșterea salariilor

Într-o postare pe Facebook, Partidul Social Democrat îi acuză pe liberali și pe Ludovic Orban că vor să blocheze creșterea salariilor a peste 1,2 milioane de angajați la stat.

”Legea salarizării unice va fi anulată dacă Orban ajunge să-și pună-n practică teoria! Peste 1,2 milioane de angajați la stat vor suferi. Profesorii, funcționarii publici, polițiștii, militarii își pot lua adio de la majorările succesive prevăzute în lege, până-n 2022.Orban o spune public, cu subiect și predicat: ”Salariile din sectorul public nu trebuie să crească decât după ce cresc salariile din sectorul privat și în niciun caz creșterea salariilor funcționarilor nu trebuie să depășească creșterea din mediul privat.”PSD afirmă răspicat că dezvoltarea României depinde de bunăstarea românilor. Salariile și pensiile vor continua să crească așa cum este prevăzut în programul de guvernare. Aceasta este soluția necesară, confirmată de realitate! Creșterea puternică a salariilor și a pensiilor realizate în guvernarea noastră este susținută dar a și contribuit la atingerea unor niveluri record de creștere economică a țării.Este un fapt că majorarea salariilor de la stat a atras și majorări de salarii în mediul privat, dar acest lucru nu a afectat activitatea firmelor. Dimpotrivă! România este pe primul loc în Uniunea Europeană la productivitatea raportată la salarii. Eurostat atestă că pentru fiecare euro plătit de angajator ca salariu, un român produce 2,17 euro, față de media europeană de doar 1,62 euro. Somajul este la minime istorice – 3,19% - în martie 2019!Așadar Orban și ai săi se înșală profund! • Este complet greșit ca salariile să nu mai crească! • Este antinațional să se renunțe la salariul minim pe economie – o altă măsură pe care PNL o promovează, pentru ca firmele străine să-i poată plăti mai prost pe români și să facă profituri mai mari.• S-a dovedit că practica menținerii salariilor la niveluri cât mai mici, așa cum a fost în guvernarea de dreapta Boc - Băsescu, nu încurajează performanța și nici productivitatea.

Calea corectă, benefică, este cea actuală. O demonstrează evoluția țării din acești ani ai guvernării PSD care a asigurat o creștere temeinică a bunăstării oamenilor!” se arată în mesajul social democraților postat pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-04

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
04 Mai 2019

FAC ORCE NUMAI SA PROSTEASCA CETATENI . SA VEZI INFLATIE SI DEVALORIZARE
PSD = HOTIE
04 Mai 2019

Mafia psd aluat tzara cu inflatie 0 si a dus-o la cea mai mare din Europa. A intrat la guvernare cu un euro la 4,36 ron si a ajuns la 4,76 ron. Robor maxim istoric iar toate taxele locale MARITE. MAFIA PSD A DISTRUS TOT.
ANONIM
06 Mai 2019

ASTA-I MITOCANIE DE MAIDANEZI facuta de catre politicieni, narozi si tampiti..........................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz