2020-02-18 03:37

PSD, amenințare pentru Iohannis, dacă CCR respinge sesizarea privind Bugetul

 |  11:11
PSD, amenințare pentru Iohannis, dacă CCR respinge sesizarea privind Bugetul

Social-democrații atenționează, pe Facebook, că președintele Klaus Iohannis va trebui să își ceară scuze tuturor copiilor și părinților care nu au primit alocațiile mărite de la 1 martie, în cazul în care CCR respinge sesizarea sa pe buget. Totul după ce Klaus Iohannis a refuzat să promulge bugetul pe 2019, anunțând că îl va ataca la CCR.

„Iohannis a blocat toate investițiile noi la nivel local. Niciunul dintre primarii sau președinții de consilii județene nu poate demara investiții noi din cauza președintelui care a contestat bugetul la Curtea Constituțională. Deci, din cauza obsesiei sale de a ataca și de a bloca PSD, Iohannis pune bețe-n-roate chiar primarilor din partidul care îl susține la alegerile prezidențiale. Dar cei care suferă în final sunt cetățenii care așteaptă realizarea noilor investiții în drumuri, școli și spitale. Dacă plângerea sa la Curtea Constituțională va fi respinsă, Iohannis va trebui să își ceară scuze față de toți copiii și părinții care nu au primit alocațiile mărite de la 1 martie și față de toți cetățenii care așteaptă realizarea și județele lor!”, au transmis, luni, social-democrații, pe pagina de Facebook a PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-25Parerea ta...

MAFIA PSD.
25 Feb 2019

De ce nu avem buget din 15 nov. 2018 cum prevede legea. Mafia psd a votat prin 119 parlamentari IMPOTRIVA CRESTERII ALOCATIILOR LA COPII , FAPT PREZENTAT CHIAR DE PROPAGANDA LOR DE LA HAZNAUA 3 IN EMISIUNEA LUI radu tudor. Sa va fie rusine ciumati rosii. Pentru cresterea salariilor voastre cu 2000 lei de la 1 ian. s-au gasit bani !!!
ANONIM
25 Feb 2019

Care considerați că ar fi justificarea finanțării partidelor politice din bugetul public când peste 60% din alegători nu votară la alegerile legislative anterioare ? Ați spune că legea finanțării partidelor politice din bugetul public este de fapt o legalizare a unei forme de "cerșetorie" ? Opinați că unii dintre politicieni ar mai putea solicita și bani și pentru necesitățile personale , dacă își votară "lege" să ia bani din impozite și taxe că sunt partide politice? Pe câți dintre alegători considerați că i-ar putea interesa să îi finanțeze pe Tăriceanu, Dragnea. Băsescu, Iohannis, Orban, Ponta, Monica Macovei, Norica Nicolai, etc. să fie politicieni din banii alegătorilor ?
ANONIM
25 Feb 2019

S-ar putea adăuga și faptul că din punct de vedere ideologic este și o chestiune cu aspecte antagonice ca aceia ce sunt contribuabili să finanțeze toate ideologiile reprezentate în parlament după alegeri, din impozitele și taxele plătite ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine