2019-10-19 02:44

PSD, AMENINȚARE pentru Iohannis de Ziua Marinei: ”Nu e exclus să apară VIOLENȚE”

 |  20:54
PSD, AMENINȚARE pentru Iohannis de Ziua Marinei: ”Nu e exclus să apară VIOLENȚE”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va participa miercuri, de Ziua Marinei, la ceremoniile organizate la Constanța. Filiala județeană a PSD îl atenționează pe președinte că nu exclude ”să apară persoane incitatoare la violenţă, cu scopul de a adresa injurii nu numai principalului partid de guvernământ, ci şi administraţiilor centrale”.

”În contextul tulburărilor din ultimele zile, de pe scena politică românească, Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Constanţa consideră că nu este exclusă posibilitatea ca, la ceremoniile prilejuite de Ziua Marinei, să apară persoane incitatoare la violenţă, cu scopul de a adresa injurii nu numai principalului partid de guvernământ, ci şi administraţiilor centrale reprezentate la festivităţile de mâine.

Organizaţia Judeţeană PSD Constanţa se delimitează de orice potenţială atitudine antisocială, de acţiuni violente, care nu urmăresc decât destabilizare, cu menţiunea că social-democraţii nu au fost, nu sunt şi nu vor fi nicicând adepţii sau promotorii instigării la violenţă, sub nicio formă.”, e mesajul transmis de PSD Constanța, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-14Parerea ta...

MAFIA BOLSEVICA
14 Aug 2018

Da , instigatorii vor fi tot borfasii ciumei rosii la fel ca in Bucuresti. Mafia psd are tentacule pe tot teritoriul Romaniei prin interlopi siclientela politica. ORGANIZATIA MAFIOTA PSD TREBUI SCOASA IN AFARA LEGII.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Aug 2018

chiar sunt curios ce fel de creatura idioata ar avea curaj sa tulbure festivitatile armatei...vai de mamaliga lui care incearca,am auzit ca baietii aia cu banderole pe care scrie MP au dreptul sa aresteze orice general din Europa...hai sa vedem daca e adevarat...facem proba cu slugile lui Drac-nea
MAFIA CEKA
15 Aug 2018

SA VINA JANDARMI DE LA CRAIOVA SI CARACAL , SA IL APERE CU ONOAREA LOR DE BANDITI
NEGRO
15 Aug 2018

Dupa ce s-au autoexclus din categoria fortelor civilizate, dupa ce ne-au scos din Europa si au zdrobit mandria celor 100 de ani de la Marea Unire, sceleratii PSD-ALDE au luat in colimator serbarile Armatei romane. Vor aduce si acolo provocatorii -garzile de corp interlope ale lui Liviu Nicolae Dragnea si Codrin Stefanescu (sau inlocuitorii lor dupa ce au fost depistati in represiunile din 10 august 2018, in Piata Victoriei din Bucuresti) si vor continua sa dea foc la Tara. Acesta este visul penalului Dragnea, pronuntat cu voce tare la postul de televiziune aservit, Latrina 3. Il anuntam de pe acum pe sceleratul care conduce represiunile din Palatul fostului dictator din Scrovistea ca nu este bine sa se puna cu armata Tarii. Armata nu ingaduie in randurile ei tradatorii care au condus represiunile din Piata Victoriei si care isi asteapta recompensele dupa maltratarea cetatenilor pasnici. E doar un sfat pentru incendiatorii autodeclarati ai Romaniei centenare. Deocamdata.
ANONIM
15 Aug 2018

Ce a semănat.....ar trebui să culeagă.....adică MUY BIEN........ASA ESTE NEGRO ....PSD A ADUS MEMBRI ANTIFA LA MITING....CA SA CE ???? VOI CHAR NU CITITI CE SCRIETI ??? SAU VA TREBUI 32 DE ZILE SA PUTETI CITI....CA DE INTELES...NU ESTE CAZUL ....ORDINELE SE EXECUTA....NU SE DISCUTĂ
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray