2019-09-22 21:33

PSD, atac la DNA! Şerban Nicolae: Ar trebui refăcută din temelii; instituţia este profund coruptă

 |  11:32
PSD, atac la DNA! Şerban Nicolae: Ar trebui refăcută din temelii; instituţia este profund coruptă

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat, luni, că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) ”ar trebui refăcută din temelii”, întrucât ”instituţia este profund coruptă”, chiar dacă există acolo şi oameni care-şi fac treaba. În plus, Şerban consideră că ”este momentul unor măsuri drastice”, dar a refuzat să explice ce înseamnă aceste măsuri, fiind în sarcina ministului Justiţiei să decidă.

”Din punctul meu e vedere, cred că am ajuns într-un moment foarte grav în care, practic, DNA ar trebui refăcută din temelii. Acolo sunt oameni valoroşi, există procurori capabili, dar cred că în acest oment instituţia este una profund coruptă, una profund afectată de o boală foarte, foarte gravă, internă”, a declarat Şerban Nicolae, la intrarea în sediul PSD, scrie News.ro.

Potrivit acestuia, ”credibilitatea instituţiei s-a prăbuşit, iar acest lucru este foarte, foarte grav”, iar ceea ce a făcut DNA este ”un spectacol politic, un joc periculos despre cine poate şi cine nu poate să fie ministru în ţară”.

Întrebat ce măsuri ar trebui să ia ministurl Jusţiei, Şerban a precizat: Eu credă că este momentul unor măsuri drastice şi cât se poate de concrete, cât de poate de aplicate”.

Acesta a refuzat să precizeze exact care sunt aceste măsuri, apreciind că este în sarcina ministurlui Justiţiei să decidă


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-12Parerea ta...

LEVST.
12 Feb 2018

marlanul asta extragusat, trebuie sa se stie cu o musca pe caciula, mai mare decat pasarea Archeopterix, de urla atat de nestapanit...Altfel face parte din "corul bocitoarelor antice", care incearca sa puna presiune pe bietul tudosel, care s-a facut chiar mai mic ca un degetel, orice decizie ar lua, e terminat, pentru ca va supara profund pe cineva...
ANONIMUS
12 Feb 2018

Acest Serban Nicolae a uitat cand la alegeri la sectorul 2 ca parlamentar a impartit sacose albastre si caciului rosii din material sintetic la alegatori prin interpusi, dar cu numele trecut pe sacose. Avem si acum un astfel de exemplar din ambele produse. S-a gasit sa vorbeasca de coruptie si sa ne dea lectii de moralitate! Merita ceva de purtat in dungi pentru ceva timp !
MAFIA PSD.
12 Feb 2018

Psd trebui scos in afara legii, el reprezentand la ora actuala o organizatie mafiota .Acest impostor reprezinta un exponent al mafiei bolsevico-staliniste needucat si analfabet.
FROICU CEZAR
13 Feb 2018

Da trebue scos in afara legii pentru ca este in preferintele de vot ale romanilor ( 49 %) si pusa kodruta plagiatoarea mincinoasa Apoi dam foc la parlament ca asa a facut idolul nostru in 1933 Mama ,ati vazut cum il aclamau tinerii cu ochii scosi din orbite cand aparea el maretul conducator Apoi el si a tras un glonte in cap
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray