2019-09-16 11:52

PSD AVERTIZEAZĂ BNR: ”Are datoria să asigure stabilitatea cursului valutar”

 |  00:09
PSD AVERTIZEAZĂ BNR: ”Are datoria să asigure stabilitatea cursului valutar”

Reprezentanţii PSD au precizat, miercuri pe Facebook, că Banca Naţională a României (BNR) este singura care poate şi are datoria să asigure stabilitatea cursului valutar, adăugând că Guvernul a luat o serie de măsuri pentru a aduce euro în economia românească.

„Guvernul a luat multe măsuri pentru a aduce Euro în economia românească: atragerea de fonduri europene, politici publice de stimulare a investiţiilor, sprijinirea firmelor exportatoare prin subvenţii şi scheme de ajutor de stat. Toate aceste lucruri presupun vânzări de valută şi cumpărare de lei, ceea ce ar fi trebuit să scadă cursul valutar. Nivelul cursului valutar nu este în răspunderea Guvernului şi nu poate fi determinat de acţiunea guvernamentală. Banca Naţională este singura care poate şi are datoria de a asigura stabilitatea cursului valutar”, a precizat PSD, într-o postare miercuri pe Facebook.

Cursul valutar leu-euro a urcat la cel mai ridicat nivel miercuri, 4,6722 lei, o creştere de 0,11%, faţă de marţi arată datele afişate de Banca Naţională a României (BNR). Cursul de schimb pentru euro a intrat pe o tendinţă de creştere din decembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-10Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
10 Ian 2019

DA DRUMU LA TIPARNITA PENTRU TERENTE DE TELEORMAN SI VILCOV
CINE ,SASALAUL ?
10 Ian 2019

Tot circul asta pleaca de la sasalaul asta tampit si propaganda sa nazista ,care lupta neancetat contra omului de rand care s a imprumutat la camatarii astia cu bancile Sasul lupta pentru binele bancilor contra poporului Votati sasul ,pentru a putea sa si bata joc in continuare de voi ,pentru a va dispretui
ANONIM
10 Ian 2019

Opinați că Vasilescu solicită cei de la BNR să fie invitați la guvern ca pe vremurile lui Stalin, ale lui Georghiu Dej , ale lui Petru Groza, etc. ?
ANONIM
10 Ian 2019

Pare să le fi "sporit" "pretențiile nobiliare" ?
ANONIM
10 Ian 2019

În vremurile în care actorul Ion Lucian și alții ce erau pensionați erau îndepărtați din instituțiile publice Vasilescu "a fost păstrat" la BNR ?
ANONIM
10 Ian 2019

De ce opinați că nu îl mai folosește BNR pe Chirovici pentru a comunica despre activitatea de la BNR ?
ANONIM
10 Ian 2019

Cum să mușcăm azi din pâinea zilei de mâine (Ed. Minerva, 2006); Taxa pe lăcomie; Adrian Vasilescu (n. 23 martie 1936, Fălești); Ciudat totuși ? Vezi bre ce zice consilierul lui Isărescu despre economie ? Dumneta ce opiniei ai ? Dumitale îți mai și rămâne pâine pentru ziua următoare celei în care o cumperi ? Dumneavoastră considerați că Vasilescu și cu Isărescu, pe care îl consiliază, urmăresc să își facă provizii de pesmeți ? Remarcați și că împrumuturile actuale făcute de decidenții politici și dobânzile "consumă" din veniturile și libertățile de alegere și de decizie ale generațiilor următoare , ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray