2020-07-07 15:38

PSD, condamnat la distrugere?

 |  22:29
PSD, condamnat la distrugere?

Deşi, la prima vedere, toţi participanţii la CEX par a avea acelaşi scop: salvarea partidului - se pare că PSD-ul este condamnat la distrugere.

În condiţiile în care, din cauza lui, partidul a reuşit “performanţa” de a lua în jur de trei procente în Diaspora, tocmai Niculae Bădălău este cel care “se ridică cu pretenţii” în şedinţa CEX.

Şi nu orice pretenţii, ci demiterea unuia din colegii săi de Cabinet: Răzvan Cuc.

De ce? Simplu: este visul său să-l distrugă pe Cuc, de când acesta a “rupt-o” cu organizaţia Gurgiu.

Numai că Bădălău uită, se pare, cum a reuşit să-şi atragă antipatia milioanelor de români din Diaspora, cărora lăutarii angajaţi de acesta le dădeau dedicaţii obscene.

https://www.youtube.com/watch?v=TBmuDJLFcXk

Doar că pesediştii, colegii său, nu uită asta şi nu uită că exact acest gest al lui Bădălău a adus “dezastrul” pentru PSD în Diaspora, aşa că i-au “tăiat macaroana” scurt, spunând chiar că, dacă a fi vorba de remaniere, şi el ar trebui să intre pe acea listă.

Aşadar, de la visele de mărire (se vedea, din nou, preşedinte executiv al partidului), Bădălău se vede, se pare, redus la tăcere în forurile de conducere ale PSD şi nu este de mirare ca, dacă lucrurile vor merge pe aceeaşi direcţie, să ia şi el aceeaşi cale ca şi Codrin Ştefănescu sau Olguţa Vasilescu: tras “pe linie moartă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz