2019-10-14 13:47

PSD dă peste nas liberalilor: PNL să își vadă de certurile interne!

 |  15:54
PSD dă peste nas liberalilor: PNL să își vadă de certurile interne!

Vicepreședintele PSD, Victor Negrescu, a criticat în termeni duri declarațiile făcute la Congresul PNL despre situația din PSD. Liderul PSD a subliniat că social-democrații își vor rezolva singuri problemele și a calificat demersurile PNL ca fiind unele puerile.

”Demn urmaș al PDL, care nu a câștigat niciodată votul popular, noul PNL se gândește să ajungă la guvernare prin jocuri de culise de tip Băsescu.

PNL să își vadă de certurile interne înainte să vorbească de PSD. Este un partid fără lideri, fără mesaj și fără un proiect real pentru români” a declarat vicepreședintele PSD.

"A vorbi despre ”majorități împotriva PSD” înseamnă a ne juca nepermis cu vorbele.

În fapt, pierzătorii alegerilor de acum câteva luni și-ar dori să ajungă la guvernare prin jocuri de culise, dând deoparte ceea ce înseamnă legitimitatea votului popular și principiile democratice.

La cum se văd lucrurile, Congresul PNL este demonstrația absenței democrației și proiectului pentru țară. Pasiunea pentru jocurile de culise se vede în modul în care își aleg președintele iar mesajul lor se rezumă la a critica PSD în loc să vină cu proiecte concrete pentru România” a spus Victor Negrescu, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray