2019-07-21 14:23

PSD Dâmbovița vrea capul lui CHIRICA

 |  15:15
PSD Dâmbovița vrea capul lui CHIRICA

Declaratiile considerate a fi responsabile pentru "daune grave imaginii și prestigiului PSD", pe care vicepresedintele PSD, Mihai Chirica, le-a facut in ultima vreme in spatiul public, i-a determinat pe membrii PSD Dâmbovița de a cere Comitetului Executiv al partidului de a analiza conduita primarului de la Iași si de a aplica sanctiuni in acest sens.

''Declarațiile domnului Mihai Chirica încalcă obligațiile stabilite de Statutul PSD pentru membrii de partid, privind păstrarea și întărirea unității partidului, neexprimarea în public, în numele partidului, a unor păreri care contravin politicii, strategiei și hotărârilor adoptate. Prin declarațiile sale, a adus daune grave imaginii și prestigiului PSD, situându-se în afara acestuia.

Din aceste motive, solicităm Comitetului Executiv Național să ia în discuție conduita domnului vicepreședinte Mihai Chirică și să sancționeze ferm pe toți cei care, prin acțiunile lor, urmăresc slăbirea Partidului Social Democrat și blocarea aplicării Programului de guvernare'', se arată în comunicatul PSD Dâmbovița, semnat de președintele organizației, Adrian Țuțuianu.

În comunicatul citat de Agerpres se mai arată că au discutat și despre declarațiile unor lideri ai partidului ''care au adus prejudicii de imagine Partidului, conducerii acestuia și Guvernului României''.

''Ca urmare, luând în considerare articolul 69 din Statutul PSD, s-a hotărât că Organizația Județeană Dâmbovița susține, fără rezerve, Guvernul Partidului Social Democrat condus de Primul ministru Sorin Grindeanu, guvern ce a fost legitimat de votul românilor, din data de 11 decembrie 2016.

În acest sens, solicităm guvernului să continue punerea în aplicare a măsurilor stabilite prin Programul de guvernare aprobat de Parlament, pentru a asigura dezvoltarea economică, investițiile în infrastructură, dezvoltarea locală, creșterea veniturilor pentru salariați și pensionari, atragerea fondurilor europene, stimularea afacerilor, modernizarea legislației privind sistemul judiciar, protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor'', se menționează în comunicatul PSD Dâmbovița.

În document se precizează că PSD Dâmbovița își reafirmă sprijinul necondiționat pentru președintele PSD, Liviu Dragnea.

''Organizația Județeană Dâmbovița își reafirmă sprijinul necondiționat pentru președintele Partidului Social Democrat, domnul Liviu Dragnea, ales democratic prin votul direct, egal și secret al membrilor de partid, apreciind contribuția acestuia la obținerea rezultatelor politice foarte bune la alegerile locale și parlamentare, din anul 2016 și realizarea unui Program de guvernare coerent, profesionist și în acord cu așteptările românilor.

Suntem convinși că domnul Liviu Dragnea, în calitate de președinte al PSD, poate asigura unitatea partidului, realizarea obiectivelor și a programului politic asumat, coerența actului de guvernare'', se arată în comunicatul PSD Dâmbovița.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray