2020-02-18 12:53

PSD, după ce Iohannis a criticat bugetul, refuzând să-l promulge: Iohannis minte!

 |  15:06
PSD, după ce Iohannis a criticat bugetul, refuzând să-l promulge: Iohannis minte!

PSD susţine că preşedintele Klaus Iohannis minte în tot ceea ce a afirmat despre bugetul de stat pe 2019, pe care a refuzat să-l promulge, anunţând că sesizează Curtea Constituţională, în opinia social-democraţilor, motivul real al nemulţumirii şefului statului fiind acela că că PSD "a tăiat bani de la serviciile secrete şi i-a alocat pentru educaţia şi sănătatea copiilor din România".

"Iohannis minte! Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciună! Azi nu a vorbit preşedintele României, ci preşedintele PNL aflat în campanie electorală prezidenţială. Iohannis Beţe-n Roate nu vrea ca economia naţională să meargă bine în Guvernarea PSD. Este hotărât să-i facă pe români să sufere, doar pentru a putea da vina pe PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale. Dacă bugetul propus de PSD+ALDE nu este bun, cum a putut Iohannis să aprobe bugetul Guvernului Cioloş care prevedea cu 10 miliarde mai puţin la Educaţie, cu 16 miliarde mai puţin la Sănătate şi cu 10 miliarde mai puţin pentru comunităţile locale!", afirmă social-democraţii.

Ei susţin că este o minciună şi faştul că autorităţile locale ar fi primit mai puţin cu 1 miliard faţă de anul trecut sau că educaţia este subfinanţată.

"Au primit cu 4,6 miliarde în plus! Este o minciună sfruntată că bugetul pentru partide a crescut de 20 de ori, a crescut de 1,6 ori, inclusiv pentru partidul lui Iohannis. PNL a fost cel care a cerut în Parlament majorarea banilor pentru partide şi acelaşi Iohannis a promulgat legea fără obiecţii. Este o minciună că Educaţia e subfinanţată! În 2019, Educaţia a primit cel mai mare buget din istorie: 31,2 miliarde lei, faţă de numai 21,6 în „Guvernul lui Iohannis”, susţine PSD.

Ei afirmă că motivul real pentru care Iohannis nu a aprobat bugetul este că PSD "a tăiat bani de la serviciile secrete şi i-a alocat pentru educaţia şi sănătatea copiilor din România".

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că guvernarea PSD a eşuat, nu guvernează pentru români, ci pentru Dragnea, iar bugetul pe 2019 este „bugetul ruşinii naţionale”, care nu doar că pune în pericol economia naţională, dar are aspecte clare de neconstituţionalitate. Preşedintele a anunţat că va sesiza CCR în privinţa bugetului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-22Parerea ta...

ANONIM
22 Feb 2019

Si au alocat?Cum si au alocat ,cine si a alocat Bai nazi drogat ,vino ti in fire!Spui minciuni pentru ca esti drogat nazi si ai scapat de la spital Siktir!Sasul este siktirit pentru ca i s a taiat bani amantului sau pohontu
ANONIM
22 Feb 2019

Oare nu vom scapa niciodata de banditul acesta nazist? Mai bine ar da inapoi banii furati de la statul roman obtinuti prin chirie pe casele late cu acte false. Asa o jivina nesimtita si obraznica nu vezi prea des un sas psihopat ros de frustrare si ura
ANONIM
24 Feb 2019

Remarcați și faptul că legea finanțării partidelor politice din bugetul național este nedemocratică și prin faptul că partidele neparlamentare nu au acces la astfel de resurse în competițiile electorale ce vor urma, deci legea finanțării partidelor politice din bugetul de stat provoacă o discriminare referitor la sursele de finanțare din care partidele parlamente și neparlamentare ar putea să își organizeze campaniile electorale în scopul participării la alegeri ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine