2020-02-19 12:17

PSD, după ce Vasilescu a renunţat la nominalizarea pentru Ministerul Dezvoltării: Mulţumim, Olguţa! Ruşine, Iohannis!

 |  12:51
PSD, după ce Vasilescu a renunţat la nominalizarea pentru Ministerul Dezvoltării: Mulţumim, Olguţa! Ruşine, Iohannis!

PSD afirmă, într-o postare pe Facebook după ce Lia Olguţa Vasilescu a renunţat la nominalizarea pentru Ministerul Dezvoltării, că aceasta a fost unul dintre cei mai buni miniştri ai guvernării PSD şi ar fi putut fi un foarte bun ministru al Dezvoltării, la finalul postării scriind: "Mulţumim, Olguţa! Ruşine, Iohannis!".

"Olguţa Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniştri ai guvernării PSD. A reuşit să ducă la bun sfârşit Legea salarizării unitare, care a adus ordine şi echitate în salarizarea personalului bugetar. A finalizat Legea pensiilor care oferă pensionarilor din România o justă retribuţie pentru munca de o viaţă. În mandatul său salariaţii şi pensionarii din România au cunoscut cele mai mari majorări de venituri care s-au acordat vreodată. A reuşit să cultive o bună relaţie cu sindicatele şi a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social. Cu siguranţă România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. Mulţumim, Olguţa! Ruşine, Iohannis!", afirmă social-democraţii.

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat marţi că îşi retrage candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării şi şi-a exprimat speranţa că preşedintele Klaus Iohannis va accepta urgent următoarea nominalizare.

"Astăzi, in urma unei discuţii cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea să îmi retrag candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puţin o lună şi jumătate de aşteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deţine preşedinţia UE. Nu am făcut o miză personală din accederea intr-o funcţie guvernamentală, dar sunt convinsă că, aşa cum am reuşit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală in mandatul de primar sau să pun in aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aş fi reuşit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională şi naţională in cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat", a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook, la câteva zile după ce preşedintele a respns din nou numirea sa la ministerul Dezvoltării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-13Parerea ta...

ANONIM
13 Feb 2019

Bravo unei femei dintr o bucata Duamna Wernera clausa are mare frica de femei si le uraste cu ardoare Se teme sa nu i ia locul pe care nu l merita !Nu este capabila de nimic ,si nu a facut nimic de cand este ,,aleasa '' de statul paralel
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine