2019-10-19 17:48

PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel TOADER. Cine a fost propus la JUSTIȚIE

 |  15:22
PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel TOADER. Cine a fost propus la JUSTIȚIE

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri să-i retragă sprijinul politic ministrului Justiţiei Tudorel Toader, care ar urma să fie înlocuit de Eugen Nicolicea.

"Sper să fie dublată şi de demisie", a fost reacția fermă a premierului Viorica Dăncilă.

Decizia vine după criticile lui Liviu Dragnea adresate lui Toader privind realizarea ordonanţelor pentru modificarea codurilor penale şi contestaţia în anulare. Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă au discutat în biroul liderului PSD din Camera Deputaţilor aproape o oră înaintea şedinţei CEx. Cei doi au ajuns la şedinţă însoţiţi de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici.

Decizia retragerii sprijinului politic a fost luată prin votul membrilor CEx. Premierul Viorica Dăncilă urmează să trimită preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare simultan cu cea de numire a lui Nicolicea.

Totodată, vor fi trimise preşedintelui şi cererile de revocare a miniştrilor pentru Românii de pretutindeni şi pentru Fonduri Europene, Natalia Intotero şi Rovana Plumb, candidaţi la europarlamentare.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a anunţat şi că Oana Florea o va înlocui pe Rovana Plumb la Ministerul Fondurilor Europene, iar Liviu Brăiloiu o va substitui pe Natalia Intotero la Ministerul pentru Românii de pretutindeni. Intotero şi Plumb candidează la Eruoparlamentare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-17

In legatura cu acest articol...

PĂCATELE lui Tudorel Toader: Ce-i reproșează Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă

Dragnea DEZVĂLUIE: Ce sarcini de partid a primit Eugen Nicolicea, propus la Ministerul Justiției
Parerea ta...

NEGRO
17 Apr 2019

Slugarel Toader a primit ceea ce a meritat. Si-a facut datoria. A adus justitia in pragul cel mai de jos al credibilitatii si acum este pus pe faras. Sa-i fie de bine, s-ajunga cat mai departe in prapastia pe care singur si-a sapat-o. Ievauatorul lui a fost samasarul de Teleorman, caruia i-a pupat pana unde a putut sandalale puturoase, prevazute cu sosete plausate. Fara rezultate! Tovarasul Nicolicea, cel cu studii juridice tip SRL, ale celebreu Universitati din Baile Herculane, aduse in stare de ruine, nu va ajunge ministrul justitiei. Presedintele nu va mai comite si aceasta eroare. A facut si dumnealui destule. Pe asta nu va mai indrazni sa o faca. Tovarasul Dragnea, infractorul numarul 1, va trebui sa mai caute. Vor mai fi prin Teleorman absolventi de drept al vreunei facultati mai vizibile. Daca nu, va ocupa chiar domnia sa aceasta functie, astfel ca toti infractorii Romaniei sa fie la adapost. Tovarasul Toader i-a deschis plecat pana la pamant portile. Sa-i fie de bine. La asa justitie, asa conducatori de tara! Vai de Ramania, vai de noi!
DEMOCRATIA ORIGINALA CIORDI-ST
17 Apr 2019

sa se aleaga praful de psd-flausat
ROMANIA TREZESTE-TE
17 Apr 2019

UGENT TREBUIE CONVOCATE ALEGERI ANTICIPATE LA URNE SAU....... LA BÎTE...................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray