2019-05-26 02:10


PSD îi dă REPLICA lui Iohannis: ”Dăncilă nu o să-l anunțe”

 |  16:43
PSD îi dă REPLICA lui Iohannis: ”Dăncilă nu o să-l anunțe”

Senatorul PSD Claudiu Manda spune că Executivul îl va anunța pe președintele Klaus Iohannis doar despre subiectele care au legătură cu securitatea națională și ordinea publică. Precizarea vine după ce șeful statului a solicitat premierului Viorica Dăncilă să-i trimită agenda de lucru a fiecărei ședințe de Guvern, cu cel puțin 24 de ore înainte.

„Din câte știu eu, președintele Klaus Iohannis poate să participe la ședințele de Guvern și poate să conducă ședințele de Guvern dacă sunt pe ordinea de zi a acelor ședințe chestiuni care vizează competențele domniei sale, apărare, ordine publică, nu mai le știu exact acuma pe toate, sunt prevăzute în Constituție. Dacă nu au legătură cu domeniul de competență al domniei sale, am înțeles că Guvernul a spus că nu o să-l anunțe, motiv pentru care cred că a procedat corect”, a declarat Manda, la Parlament.

Luni dimineață, Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să-i trimită agenda de lucru a fiecărei ședințe de Guvern. Astfel, șeful statului vrea să vadă dacă și când va fi adoptată o eventuală ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-17

TAGURI: psd, iohannis, replica, claudiu manda, guvern, sedinte de guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Dec 2018

Acest guvern nu este al Romaniei si nu reprezinta Romania. Este o adunatura de lichele analfabete care a depus juramint in fata PRESEDINTELUI ROMANIEI si pe care il INCALCA. ASTA DA INALTA TRADARE , SA-TI INCALCI JURAMINTUL FATA DE TARA SI POPOR. GRUPAREA INFRACTIONALA psd-alde IN CONFORMITATE CU LEGEA PARTIDELOR POLITICE ART 46 b , c , d. TREBUI DESFIINTATA DE URGENTA. REPREZINTA ATAC LA SIGURANTA NATIONALA. IAR PUSCARIASUL FASCIST draknea internat intr-un ospiciu de nebuni.
ANONIM
17 Dec 2018

PROCEDEAZA CORECT.......GROFUL isi baga nasul peste tot ....il simt si eu ca ma jenează!!!.... OARE NU MAI STIE SA CITEASCA O AVIZARE A SEDINTELOR ????
ANONIM
17 Dec 2018

PROCEDEAZA CORECT.......GROFUL isi baga nasul peste tot ....il simt si eu ca ma jenează!!!.... OARE NU MAI STIE SA CITEASCA O AVIZARE A SEDINTELOR ????
DESFINTAREA
18 Dec 2018

PARTIDUL = PSD = ESTE O GASCA DE BANDA ORGANIZATA DE MAFIOTI . SE CERE DESFINTAREA PARTIDULUI BANDIT , CONTRA STATULUI ROMAN .
ANONIM
18 Dec 2018

LA FEL TREBUIE PROCEDAT SI CU NAZISTUL IOHANIS URMASUL GRUPULUI ETNIC GERMAN;;; RETROCEDARILE ILEGALE CATRE SS-ISTII NEMTI ANULATE . REVENIREA COPIILOR ROMANI IN IMOBILELE DE UNDE AU FOST ALUNGATI' LA FEL SI A BATRANILOR NEVOIASI IN AZILELE DE UNDE AU FOST ARUNCATI PE DRUMURI. SA FIE JUDECAT PENTRU TRAFIC SI VANZARE DE COPII EL SI GLOABA LUILA. FEL PENTRU INSUSIREA DE CASE CU ACTE FALSE SA EXPLICE IN PUBLIC CE MERITE ARE DE A FOST DECORAT CU CRUCEA DE FIER DE CATRE GERMANIA., CE RELATII STRANSE ARE CU FABRITIUS UN GAY IMPUTZIT DIN AGNITA ACTUALMENTE MARE OM POLITIC IN GERMANIA SI DE CE NU AFOST DE ACORD CU OPRIREA TAIERILOR DE PADURI DIN ROMANIA DE CATRE AUSTRIECI ASA TREBUIE FACUT; JUDECATI TOTI BANDITII NU NUMAI O PARTE DACA VREM BINELE TARII DACA LUAM NUMAI O PARTE LA PURICAT SCHIMBAM NISTE BANDITI CU ALTII MAI MARI
ANONIM
18 Dec 2018

Este corect ce spuneti dumneavoastraToata harmalaia aceasta a fost creata de SAS pentru ca PSDul vrea sa l schimbe pe Lazar tractoristul pus acolo caine de paza la marsaviile facute de sas cu ravasitoarea i nevasta
RO STAT MAFIOT
18 Dec 2018

DOSARELE "REVOLUTIEI" SI MINERIADELOR DE CE NU SUNT FINALIZATE. TREBUIE JUDECATE DE TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL DE LA HAGA, ASA CUM A FOST SOLUTIONAT SI DOSARUL Milosevici. SITUATIA PT RO ESTE DEZASTROASA PENTRU CA POLITICA ESTE DOMINATA DE NULITATI UMANE SI CLASA POLITICA ESTE ALCATUITA DIN GRUPARI INFRACTIONALE DE TIP MAFIOT MAI CEVA DECAT A FOST IN ITALIA.
Random imageUltimele stiri


STARBAG