2019-10-20 14:21

PSD îi dă REPLICA lui Iohannis: ”E iresponsabil. Pur și simplu, BLOCHEAZĂ România!”

 |  18:57
PSD îi dă REPLICA lui Iohannis: ”E iresponsabil. Pur și simplu, BLOCHEAZĂ România!”

PSD reacționează după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu va lua nicio decizie în privința schimbării miniștrilor Dezvoltării și Transporturilor, până când magistrații de la Curtea Constituțională nu se vor pronunța în acest caz. Într-un comunicat de presă, social-democrații l-au acuzat pe șeful statului că are un comportament iresponsabil și că nu are argumente politice pentru această decizie.

”Partidul Social Democrat condamnă decizia iresponsabilă a președintelui Iohannis de a bloca funcționarea a două ministere cheie ale Guvernului României.

Lipsit de orice argument politic, legal sau constituțional, Iohannis se lasă mânat de ranchiuna și obsesiile personale, aducând prejudicii statului român pe care ar fi trebuit să-l reprezinte.

Iohannis pur și simplu blochează România, astfel încât Guvernul PSD+ALDE să nu facă investiții în autostrăzi și dezvoltare locală.

Scandalurile și conflictele create de Iohannis sunt cu atât mai iresponsabile în contextul Anului Centenar și al apelurilor repetate din partea oficialilor europeni privind realizarea unui consens politic înainte ca România să preia președinția Consiliului Uniunii Europene.

Iohannis a manifestat astăzi un comportament lipsit de orice decență și bun simț față de doamna prim ministru, în ciuda mesajului de pace politică pe care aceasta i l-a adresat în cadrul ședinței solemne organizată în Parlament cu ocazia Centenarului. Dincolo de funcții, președintele Iohannis ar fi trebuit să dea dovadă de bună creștere și politețe față de o doamnă.

În aceste condiții, PSD va utiliza toate mijloacele legale și constituționale pentru a debloca situația creată de Iohannis și pentru a-l determina pe acesta să respecte legile și Constituția României”, se arată în comunicatul PSD, citat de Știripesurse.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-07

In legatura cu acest articol...

DE TOT RÂSUL: Bădălău a PĂȚIT-O din nou! Cum s-a ales cu un CLOSET în fața porții

Guvernul apelează la Fondul de rezervă pentru PLATA pensiilor

Iohannis CONTRAATACĂ: Sesizare de ultimă oră la CCR. Care e motivul

Florin Iordache, reacție după declaraţiile lui Iohannis: Îşi depăşeşte rolul constituţional. Nu a înţeles nimic
Parerea ta...

IATA IRESPONZABILITATEA :
07 Dec 2018

Romania are cea mai mare inflatie din UE , 5,6% , robor 3,7% deficitul balantei comerciale este de 9,7 miliarde euro , datoria externa dusa de psd la 100 miliarde euro , supraacciza la combustibil , izolarea Romaniei in UE , distrugerea sistemuluijudiciar , distrugerea invatamintului , economiei si sanatatii , 59 copii morti in spitale insalubre de rujeola , saloane cu stafilococi aurii manuale tiparite gresit de CLIENTELA MAFIEI PSD , taxe locale marite, 200000 de romani au parasit Romania in guvernarea mafiei psd , 18mii de PFAuri inchise gazarea demonstrantilor pasnici in 10 august de catre MERCENARII MAFIEI PSD , legi pe banda rulanta pentru salvarea CELUI MAI MARE HOT DUPA VOICULESCU (draknea) , pensii speciale pentru borfasii mafiei psd , distrugerea sistemului privat , creerea unui sistem mafiot de partid in CCR , CNA , AV POPORULUI .INSTAURAREA DICTATURII DE TIP PUTINIST. , ACESTE ASPECTE CRIMINALE PENTRU ROMANIA FAC PARTE DIN GUVERNAREA MAFIEI PSD. IN CURIND ROMANIA VA FALIMENTA IARSOBOLANII ROSII VOR PARASI CORABIA IN COSTA RICA SAU BRAZILIA.
ANONIM
07 Dec 2018

Am predat la Brukenthal din anul 1990 pana cand am iesit la pensie Vreau sa va povestesc ce am patit cu domnul profesor Iohannis Prin anii 90 domnul profesor a inceput un fel de bulying asupra mea Ma critica mereu pentru lucruri nascocite de dansul si a intervenit ori de cate ori depuneam cerere de avansare la un grad didactic superior Am ajuns sa ma pensionez anticipat si cu salariul diminuat mult fata de colegii mei Vreau sa va spun ca acest lucru se intampla doar cu colegele profesoare de barbati nu prea se agata Poate ii lucra si pe ei dar discret prin strambe puse unde trebuiaDoamna prim ministru a cazut in plasa acestui individ bolnav cu instabilitate emotionala
@ ANONIM
08 Dec 2018

'' individ bolnav cu instabilitate emotionala '' Sa inteleg ca va referiti la puscariasul draknea care va mitueste pe dvs pensionarii cu doi arginti pentru ai sustine hotiile si fardelegile comise inca de la vârsta de 18 ani. In calitate de fost cadru didactic cum apreciati ca in fruntea Camerelor din Parlament SE AFLA DOI FOSTI REPETENTI , IAR PREMIER O ANALFABETA FUNCTIONAL. SI DVS D-LE PROFESOR ATI CONTRIBUIT DIN PLIN LA ADUCEREA LA PUTERE A ACESTOR NON-VALORI DOAR PENTRU '' DOI ARGINTI '' LA PENSIE. E JALNIC CE SE INTAMPLA CU VIITORUL NATIUNII CAND LA CATEDRA SUNT OAMENI MEDIOCRI.
SUCIU LUDOVIC
08 Dec 2018

Oameni mediocri zici ?Toti sunt prosti si hoti in mintea voastra de drogati si spiralati ,numai omoiul pus acolo de SRI este corect Acest individ intr o tara normala trebuia sa fie ori la puscarie ori la spitalul de boli mintale 47 de dosare penale si un singur individ cu sotia nu ti pare cam elocvent despre caracterul personajului?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray