2020-04-09 04:54

PSD îl APĂRĂ pe Tudorel Toader: ”Raportul a fost extrem de PROFESIONIST”

 |  21:49
PSD îl APĂRĂ pe Tudorel Toader: ”Raportul a fost extrem de PROFESIONIST”

Raportul pe care ministrul Justiţiei l-a prezentat joi în faţa presei este unul extrem de profesionist, rămâne de văzut cum se vor desfăşura lucrurile pe calea constituţională şi legală, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre.

„Raportul pe care domnul ministru Tudorel Toader l-a prezentat astăzi în faţa presei a fost unul extrem de profesionist, bazat pe lege, cu argumente foarte clare, solide şi de netăgăduit. Concluzia pe care a tras-o era firească, ca urmare a acestui raport. Era firească de altfel şi ca urmare a evoluţiei pe care cu toţii am văzut-o în această perioadă de timp. (...) Susţinem in mod evident decizia domnului ministru, rămâne mai departe pe calea constituţională şi legală să vedem cum se vor desfăşura lucrurile”, a subliniat Adrian Dobre.

Potrivit acestuia, ministrul Justiţiei nu a făcut altceva decât să reitereze concluziile Curţii Constituţionale şi să le pună în paginile acestui raport.

„Afirmaţiile domnului ministru nu sunt luate din eter sau din altă parte, sunt concluziile CCR pe care dânsul le-a citat. Adică faptul că domnia sa le-a prezentat ca fiind abateri succesive de la linia constituţională a României nu face altceva decât să arate realitatea cu care ne luptăm sau ne confruntăm de un an de zile”, a arătat purtătorul de cuvânt al PSD, citat de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-22

In legatura cu acest articol...

Cioloș reacționează VEHEMENT: ”Tudorel Toader s-a SUPUS unei decizii de PARTID”

REVOCAREA Laurei Kovesi: Iohannis REACȚIONEAZĂ prompt. Ce transmite președintele

Prima reacție din PSD, la propunerea de revocare a lui Kovesi: OOOO...BRAVO Tudorel Toader!

ULTIMA ORĂ: Tudorel Toader cere REVOCAREA Laurei Kovesi
Parerea ta...

ANONIM
23 Feb 2018

'Raportul' nu a fost nici pe departe unul PROFESIONIST ci o PALAVRAGEALA in baza caruia Tudorel Toader cere revocarea Laurei Codruța Kovesi printr-un amestec de fapte și lozinci național-comuniste. RUSINE NATIOANLA .......Moldoveanu s-a compromis profesional si moral cum nici un jurist roman n-a facut-o inaintea sa . DEEEEEEMMMMIISSSIIIIIAAAA....
ANONIM
23 Feb 2018

CE NU INTELEG CETATENII RO SARACI CU DUHUL ESTE FAPTUL CA; INCULPATII, PUSCARIABILII, PENALII, PUSCARIASII, care contamineaza din ce in ce mai mult PARLAMENTUL, GUVERNUL, ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA SI CENTRALA SI ALTE INSTITUTII ALE STATULUI trebuie scosi din viata publica. EI SE POT BUCURA DE "PREZUMTIA DE NEVINOVATIE" (mult trambitata de mafioti, sifractori, tradatori, etc) cand nu indeplinisc nici o functie publica . Intr-o democartie reala PREZUMTIA DE VINOVATIE nu opereaza pentru cei ce detin orice functie publica sau de demnitar si sunt BANUITI DE LIPSA DE , CINSTE, DE MORALITATE, SI INTEGRITATE , DE LIPSA DE COMPETENTA , DE LIPSA DE CARACTER, DE LIPSA DE INEGRITATE, DE LIPSA DE ONOARE, ETC Trebuie anulate toate imunitatile si legile protectioniste a celor alesi PENTRU A CREEA CONDITII ELITELOR SI DEMNITATILOR UMANE SA INLOCUIASCA POLITRUCII INFRACTORI, SEMIDOCTII, ZOILE SI GUNOAIELE UMANE care au distrus RO. CEI CE SE VOR ALESI TREBUIE SA O FACA DIN DARUIRE PENTRU SEMENI, DIN VOLUNTARIAT, DIN PASIUNE SI TALENT. Trebuie abrogate legile ce permit amenstecul intre puterile statului pentru depolitizarea (demafiotizarea) structurilor statului. PARLAMENTUL NU TREBUIE SA NUMEASCA MEMBRI INSTITUTIILOR FUNDAMENTALE ALE STATULUI (CCR, Curtea de Conturi, CSM, Avocatul Poporului, AEP, etc)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine