2020-07-07 10:08

PSD insistă, prin vocea lui Ponta: Cioloș, Dragu și Ghinea să răspundă pentru gaura din Buget

 |  13:24
PSD insistă, prin vocea lui Ponta: Cioloș, Dragu și Ghinea să răspundă pentru gaura din Buget

Florentin Dincă

Fostul premier Victor Ponta, acum deputat PSD, susține, într-o postare pe Facebook, că există o "gaură mare în buget", iar pentru acest lucru îi găseşte vinovaţi pe ex-prim-ministrul Dacian Cioloș şi pe foștii miniștrii Anca Dragu și Cristian Ghinea.

"Tot anul 2016 și eu și Gelu Diaconu (fostul șef ANAF) am atras atenția, cu cifre și date concrete, că există o gaură din ce în ce mai mare în bugetul țării! Se pare că am avut dreptate! Cauzele principale — trădarea gigantică de la Fondurile Europene (când România nu a mai luat niciun ban ca să rămână disponibili pentru alte cheltuieli ale Comisiei Europene); decapitarea conducerii și aducerea la șefia ANAF a unor oameni controlați de multinaționale; paralizarea tuturor investițiilor publice centrale și locale 'de frica DNA'! Sigur că trebuie să răspundă Cioloș, Dragu, Ghinea, etc! Dar să nu uităm cine, cum și de ce a adus la putere acest Guvern — Klaus Iohannis!", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
09 Ian 2017

ASA E BAI PINOKIO......CUM E CU SPAGILE KAZ-MUN AI PRIN TURCIA SI DUBAI....SUTE DE MILIOANE DE EURO FRAUDE...TU SI GHITZA
ANONIM
09 Ian 2017

Aceasta mizerie umana sa raspunda in fata natiunii cum a taiat datoriile cazacilor de 400 milioane de dolari catre Romania. Sa spuna natiunii cum a prelungit contractul de taieri de paduri pe 10 ani pana in 2023 cu firma austriaca. Sa raspunda cum i-a aranjat fuga lui ghita intr -un stat non UE. Sa spuna de unde a avut 3 apartamente de vanzare in capitala plus o masina in 2014.
JEGUL
09 Ian 2017

Jegul national-plagiator-mincinos--agent-rus-cu procurorul panait in spatele lui plate. I'll is cut el-minte ce stu toti--psd--isti de 30ani
UN PISICUT
10 Ian 2017

BUNA DIMINEATA BAI BULA. TE-AI TREZIT SI TU ? CHIAR ERAM INGRIJORAT CA NU STIAM CE FACI. ESTI BINE? TE GANDESTI LA BINELE NATIUNII ? GROZAV, FOARTE BINE. VEI AVEA TOATE SANSELE CA DRAGNEA SA TE NUMEASCA IN LOCUL LUI GRINDEANU. NU DORMI, FA-TE ACTIV, FII RAU, HAI PONTA ZGARIE RAU, ARATA CA TE IMPLICI. SA FIE DE CAPUL TAU, PROSTANACULE .
PENTRU JEG!
10 Ian 2017

Mai fiinta !Daca ce spui tu acolo este adevarat c rezi ca sistemul celor 2 maimute luluta si Coldea creat de psihopatul chior ar fi ezitat macar 5 mi nute sa l aresteze pe Po nta? Crezi ca uncheselu s ar mai fi scremut sa tra ga de limba arestatii sa spuna ceva de ponta Cre d ca l ar fi bagat la rac oare de urgenta Asa crez i?
CRISTESCU
10 Ian 2017

BUGETUL NU-I DECAT O PREV IZIUNE A VENITURILOR SI C HELTUIELILOR, DIFERENTA E STE DEFICIT, ACOLO SE LUC REAZA CU CIFRE NU CU BANI , GAURA E IN CAPUL LUI PO NTA CARE IL INOCULEAZA PE DRAGNEA, IAR ACESTA PUNE BOTUL SI SE FACE DE RUSI NE CU INEPTIILE PE CARE I LE BAGA PONTA IN CAP. PO ATE CA ASTA SI URMARESTE PONTA SA-L FAC DE BAFTA P E DRAGNEA, INCET, INCET II REUSESTE...
EUSEBIU
10 Ian 2017

Gaura in buget daca è se poate acoperi cu confisc area averii lui Ponta si Dragnea (bugetar dintotde auna) si cred ca mai rama ne un plus
UN CETATEAN
10 Ian 2017

Pana acum taceai chitic, acum dupa ce PSD este la mansa a inceput sa ridice glasul. De aici se vede lipsa de caracter si mare a ipocrizie. Pana la urma va sfarsi acolo unde est e mai racoare pentru mint ile prea infierbantate si timp de meditatie cat ma i lung.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz