2020-07-03 15:03

PSD intenţionează să depună un proiect de lege privind salarizarea în sistemul bugetar

 |  08:28
PSD intenţionează să depună un proiect de lege privind salarizarea în sistemul bugetar

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că social-democraţii intenţionează să depună un proiect de lege privind salarizarea în sistemul bugetar.

"Cred că sunt trei luni sau mai mult de trei luni de când s-a instalat noul Guvern. Am înţeles că doamna Plumb i-a înmânat proiectul de lege. La cheie înseamnă că i-a înmânat proiectul de lege. Am înţeles, de asemenea, că în urma înţeleptei analize a dumneaei şi vorbind cu cei din Direcţia de specialitate, nu era o fundamentare (…) dar în trei luni de zile, totuşi, nu a venit nimic de la Ministerul Muncii", a precizat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că social-democraţii intenţionează să depună un proiect de lege privind salarizarea în sistemul bugetar.

"O să vorbim şi cu colegii de la ALDE, şi cu colegii de la UNPR să începem noi o dezbatere în Parlament şi să iniţiem noi în Parlament (un proiect de lege n.r.)", a completat Liviu Dragnea.

Ministrul Muncii, Claudia Costea, a declarat că fostul ministru Rovana Plumb i-a predat un proiect al Legii salarizării unitare, dar fără note de fundamentare.

"Doamna Plumb mi-a înmânat un proiect al Legii salarizării unitare, care fusese finalizat în luna septembrie (…) din păcate, nu înţeleg de ce domnia sa nu l-a promovat, dacă era la cheie. În urma discuţiilor pe care le-am avut cu colegii din direcţiile de specialitate am constatat că nu exista o fundamentare, deci un calcul de impact economic, astfel încât eu nu am putut să procedez la eliberarea în circuit a acestui document", a susţinut ministrul Muncii, Claudia Costea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-11

In legatura cu acest articol...

Liviu Dagnea vorbeşte despre relaţia cu Victor Ponta
Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
11 Feb 2016

Saltelista din Tirgoviste cu Mertan Bulgaresc in curtea Viloiului , a aminat mereu , pina si-au facut ei lefurile triple , plus pensi speciale . Sau facut zeci de modificari ale legi , pina au ametit totul cum au vrut ei . Arunca pisica in focul altora .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz