2020-08-09 04:40

PSD ironizează planul Guvernului de relansare economică: ”O SINDROFIE într-un restaurant de lux”

 |  20:59
PSD ironizează planul Guvernului de relansare economică: ”O SINDROFIE într-un restaurant de lux”

PSD susţine că preşedintele Klaus Iohannis şi liberalii fac din planul relansării economice a ţării "o sindrofie într-un restaurant de lux".

"Iohannis şi liberalii fac din planul relansării economice a ţării o sindrofie într-un restaurant de lux. La asta sunt chiar experţi! PNL îşi lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească. Amânarea măsurilor de relaxare din 1 iulie chiar îngroapă definitiv turismul şi industria HORECA", se arată într-un mesaj publicat de PSD pe Facebook.

Social-democraţii sunt de părere că IMM Invest "a fost croit strâmb", 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit ajutor, fiind respinse din start de bănci.

"S-au întors 2 milioane de români în ţară, noi deja având 470 de mii de locuri de muncă distruse şi 140 de mii de contracte suspendate în nici 100 de zile. Şomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fiţe", se mai arată în mesaj. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-30Parerea ta...

LAZAR
30 Iun 2020

Cu maxima obiectivitate si totala echidistanta pot spune atat pnl cat si psd au doua fatete in activitatea lor . Noua prostimii n-i se vand programe economice si promisiuni frumos impachetate care de regula nu sunt respectate Alta fateta a politicenilor celor doua partide mai sus enuntata e cea pe care poporul nu o vede dar care s-a transformat intr-o lege mescrisa dar care se respecta Conform acestei legi pe acesti politiceni ii intereseaza spgile comisioanele din contracte si de reggula agenda acestor politiceni nu coincide cu agenda cetateanului
STIINTA
01 Iul 2020

Reorganizarea si renașterea industriei ușoara-grea necesita un pic de timp. Nu poți pocni din degete si sa te relansezi pe o piața internaționala. In mentalitatea țigănească găsim aceasta idei de a risipi fulger banii si de a muncii accidental . Cunoaștem nucile de cocos ale PSD-lui si progresul lor.
VERNIL
01 Iul 2020

don"stiinta", acum ai ocazia sa servesti, din plin, rahatul cu sugiuc de pedelakeu emerit, pofta buna!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz