2019-10-14 14:47

PSD îşi anunţă candidatul la alegerile prezidenţiale, la Congresul Extraordinar

 |  14:18
PSD îşi anunţă candidatul la alegerile prezidenţiale, la Congresul Extraordinar

Social-democraţii fac pregătiri intense pentru congresul PSD, unde, susţine secretarul general al partidului, se va pune în discuţie şi candidatul la prezidenţiale. Codrin Ştefănescu susţine că nu se discută o eventuală schimbare a preşedintelui Liviu Dragnea, congresul având trei teme generale.

"Congresul nu are ca scop schimbarea lui Liviu Dragnea, are 3 linii. Linia pe care va merge partidul in urmatorii ani de zile. Ne gândim serios că trebuie să anunţăm un candidat pentru prezidenţiale. Trebuie deja să îl aruncăm pe piaţă şi trebuie să facem unele modificări în statutul partidului, pe care Ponta nu a vrut să le faca pe vremuri şi ne-a îngreunat. Sunt nişte lucruri care ar trebui dezbătute la congres şi care trebuie votate.", a declarat Codrin Ştefănescu într-o intervenţie la Antena 3.

"Să ştiţi că e şi dorinţa mea, şi a altor colegi să ne definim până în primăvară prezidenţiabilul, să îl apărăm cu dinţii pentru că va fi atacat de statul paralel. Colegii din ţară vor să-l vadă pe cel care se va lupta cu Iohannis peste 1 an şi 9 luni.", a conchis Ştefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-04Parerea ta...

ROMANIA TREZESTE-TE
04 Ian 2018

SPERAM CAT MAI CURAND SA SE ADUNE CAT MAI MULTE DOVEZI si probe CARE SA DEMONSTREZE CA PSD si alte partide trebuie scoase CAT MAI URGENT in afar legii.
ANONIM
05 Ian 2018

AFARA CU; PENALI, PUSCARIABILI, SEMIDOCTI, IMPOSTORII, TRADATORII, MAFIOTII , ETC DIN POLITICA SI ADMINISTRATIA PUBLICA ROMANEASCA ei trebuie deposedati de averile acumulate si unii pentru crimele economice si distrugerea statului sa fie bagati in penitenciare pe viata. Partidele sunt grupari infractionale de crima organizata .PENTRU SALVAREA RO TREBUIE SCOASE IN AFARA LEGII. SUS PATRIA JOS MAFIA.
PARPALA
06 Ian 2018

SUB CONDUCEREA GLORIOASA A CAMARILEI MAFIOTE FSN-PSD , DIN ROMANIA AU DISPARUT PESTE 400 MILIARDE DE DOLARI USA . PUPINCURISTII DE LA LATRINA 3 AU VREO EXPLICATIE ASUPRA MODULUI CUM AU DISPARUT BANII ASTIA ???
@ PARAIPAN
06 Ian 2018

CIUMA ROSIE AR TREBUI SA PROPUNA 2 CANDIDATI , CA SA FIE SIGURA DE IZBINDA . CEI MAI BUNI AR FI DEPUTATUL MITRALIERA SI NESPALATUL PLESCOIANU . SUCCES GARANTAT .
ANONIM
06 Ian 2018

CINE I-I DA DREPTUL PRESEDINTELUI UNUI PARTID MAFIOT SA DECIDA UNDE TREBUIE MUTATA AMBASADA ROMANA DIN ISRAEL ? E SI ASTA PARTE A MARETULUI PLAN DE GUVERNARE DIN CARE S-A ALES PRAFUL ?
CIUMA ROSIE.
06 Ian 2018

Psd - in afara legii este solutia curateniei politice in Romania. Aceasta organizatie mafiota NU ARE NICI UN POSIBIL CANDIDAT CURAT PENTRU NICI O FUNCTIE IN STAT. BAZA MAFIEI PSD SUNT ANALFABETII, ASISTATII, TZIGANII, INCULTII SI PENSIONARII DUSI CU PLUTA CARE FORMEAZA ELECTORATUL LOR.
@CIUMA ROSIE
07 Ian 2018

AI PUS PUNCTUL PE I , ASTEA SINT ALEA 3.000.000 CARE I-AU VOTAT , PLUS , MAFIOTZII S-AU VOTAT RECIPROC . VOTUL OBLIGATORIU , ASTA E SINGURA MODIFICARE NECESARA LA CODUL PENAL , NU INEPTZIILE LUI CIORDACHE SI BOUL ANDREI .
@CIUMA ROSIE
07 Ian 2018

SORRY , NU BOUL ANDREI , CI PORCUL GUSAT SI SISIIT SERBAN NICOLAE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray