2019-11-12 21:39

PSD Mehedinți, la un pas de explozie. „Fitilul”, aprins de Codrin Ștefănescu

 |  22:55
PSD Mehedinți, la un pas de explozie. „Fitilul”, aprins de Codrin Ștefănescu

Scandal la PSD Mehedinți, după ce, în ședința Comitetului Executiv Județean, trei primari de marcă ai partidului au rămas fără funcțiile de președinți de organizații locale.

Potrivit presei locale, primarii comunelor Șimian - Constantin Trușcă, Bâcleș - Lucian Coandă și Gogoșu - Jean Rogoveanu, au fost demiși din funcțiile de președinți ai organizațiilor locale din comunele în care sunt primari. Cei trei edili au fost „executați” pentru că nu se aliniază actualului mod de gândire al PSD, cel puțin aceasta este explicația dată de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, prezent la ședință, personaj care continuă să distrugă sistematic, organizație după organizație. Jurnaliștii locali semnalează faptul că „mazilirea” celor trei primari ridică mari semne de întrebare, în condițiile în care edilii se numără printre cei care l-au susținut pe Liviu Dragnea atunci când s-a pus problema înlocuirii sale de la conducerea partidului, în timp ce președintele filialei județene, Aladin Georgescu (tot mai contestat în județ) și-a pus semnătura pe celebra scrisoare prin care se cerea demisia lui Dragnea.

De remarcat că este vorba despre trei primari „de bază” în județul Mehedinți, care, la alegerile locale, au adus PSD peste 10.000 de voturi și care fac parte dintr-un grup mai mare de social-democrați nemulțumiți de activitatea peședintelui Aladin Georgescu, iar o eventuală plecare a acestora din partid ar însemna un adevărat dezastru pentru PSD la viitoarele alegeri. Revenind la ședința de vineri, concluzia este că secretarul Codrin Șefănescu a venit în Mehedinți pentru a-i pedepso pe susținătorii lui Liviu Dragnea, „mângâindu-i părintește pe cap” pe adversarii acestuia. În aceste condiții, se pune întrebarea ce joc face Codrin Ștefănescu, cel care nu este la prima „ispravă” de acest gen, fiind deja recunoscut ca un „distrugător” de organizații ale PSD în teritoriu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-19Parerea ta...

ANONIM
19 Ian 2019

A FURAT SI INSUSIT CU MAFIA , PAMINTUL INSTITUTULUI PASTOR DIN BUCURESTI . SI ACUM IA DESPAGUBIRE DE LA STAT PESTE 5 MILIOANE EURO , CU GASCA 50 - 60 MILIOANE
HORUS
20 Ian 2019

Asa se intimpla cand Codrin circula fara prezervativ tras pe capul ala de .."privit la Luna"
ANONIM
20 Ian 2019

Daca freci un bat de chibrit pe chelie , ia foc. Si il bagi in cur
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray