2020-07-15 14:10

PSD nu a reușit să-l revoce pe Aurelian BĂDULESCU din funcția de viceprimar al Capitalei. Vorbe grele și altercații în ședința CGMB

 |  14:53
PSD nu a reușit să-l revoce pe Aurelian BĂDULESCU din funcția de viceprimar al Capitalei. Vorbe grele și altercații în ședința CGMB

Aurelian Bădulescu rămâne viceprimar al Capitalei și consilier general, după ce reprezentanții PSD București au eșuat, joi, în încercarea lor de a introduce pe ordinea de zi a ședinței CGMB cererea de revocare din funcție a acestuia. Bădulescu, un aliat al Gabrielei Firea, a intrat în dizgrația organizației PSD București, care i-a și retras miercuri sprijinul politic, informează G4Media.ro.

PSD București a forțat în ședința de Consiliu General revocarea din funcție a viceprimarului Aurelian Bădulescu, după ce acesta a declarat, miercuri seara, într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv, că a mințit la Parchet atunci când a fost audiat în ancheta privind violențele de la protestul din 10 august. Bădulescu a precizat, joi, tot pentru Realitatea TV, că a fost chemat la Parchet luni, 4 februarie.

Primarul Sectorului 6 și șef interimar PSD București, Gabriel Mutu, prezent și el la ședința de joi a CGMB, a încercat să pună pe ordinea de zi subiectul revocării viceprimarului, însă primarul Gabriela Firea a spus că, potrivit regulamentului de ședință, nu are voie să ia cuvântul decât pe proiectele ordinii de zi. Gabriel Mutu a insistat, îiar n cele din urmă s-a luat o pauză de 15 minute pentru dezbateri în grupurile politice.

Primarul Gabriela Firea a declarat că a existat și un conflict verbal între Gabriel Mutu și viceprimarul Aurelian Bădulescu. Firea a mai spus că Mutu i-ar fi aruncat cu sticle în cap în Bădulescu. „Am avut o discuție pe un ton ridicat, mi-a adresat cuvinte jignitoare”, a spus Mutu la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz