2019-10-23 13:15

PSD, prima reacție după ce Iohannis A RESPINS cei doi miniștri de la Dezvoltare şi Transporturi: Este o BĂTAIE de JOC

 |  12:43
PSD, prima reacție după ce Iohannis A RESPINS cei doi miniștri de la Dezvoltare şi Transporturi: Este o BĂTAIE de JOC

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că decizia președintelui Klaus Iohannis de a-i respinge pe Lia Oguța Vasilescu și Mircea Drăghici, este o bătaie de joc la adresa României și a românilor.

”Azi am fost cu toții martori la o nouă porție de bătaie de joc din partea domnului Klaus Werner Iohannis, pentru că asta este: o bătaie de joc. Mesajul lui de astăzi a fost pentru Sistem. Le mai dă un mandat, le mai dă o funcție ca să-l lase să mai meargă în concedii, să meargă la schi.

El trebuia să iasă acum o lună și ceva cu explicații pentru români și să spună: uite, Olguța este rea și Laufer este nu știu ce. El își bate joc de români (...) Noi nu avem miniștri, în condițiile în care miniștrii României trebuie să conducă domeniile la nivelul Consiliului European. Miniștrii din Europa vor întreba: dar cine semnează? Miniștrii noștri își vor face datoria, dar vom avea 2 locuri goale pentru că așa vrea Klaus Werner Iohannis. ”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu acceptă cele două propuneri înaintate de Guvern pentru Ministerul Transporturilor, Mircea Drăghici și Lia Olguța Vasilescu pentru portofoliul de ministru al Dezvoltării.

”Ieri am semnat decretele de revocare, care au fost și publicate și s-a văzut încă o dată că decretele mele pot fi publicate în aceeași zi. Nu am formulat încă argumentele de refuz, pentru că asta va fi, va fi un refuz. Echipa mea lucrează pentru că aici este vorba despre argumente de legalitate și oportunitate. Până la mijlocul săptămânii viitoare voi face publică această analiză de legalitate și oportunitate”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-04Parerea ta...

ANONIM
04 Ian 2019

Baigueala prosteala pana la sfarsitul saptamanii bla bla bla
NORMALITATEA....
04 Ian 2019

......devine '' bataie de joc '' in viziunea mafiei psd unde incompetenta , analfabetismul si abuzurile fac casa buna cu HOTIA. ROMANIA nu se poate prezenta in Consiliul U.E cu o mahalagioaica expirata inca din timpul lui Vadim si cu un individ certat cu legea. Psd arata inca o data ca este o organizatie mafiota fara scrupule si nu poate livra ministri curati si competenti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray