2020-07-03 13:59

PSD pune tunurile pe Guvernul Orban. Anunțul lui Marcel Ciolacu

 |  13:58
PSD pune tunurile pe Guvernul Orban. Anunțul lui Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a anunțat că, luni, Biroul Permanent Naţional al PSD va aproba sesizarea Curţii Constituţionale pe cele două angajări de răspundere ale Guvernului Orban. Atacul la CCR va fi unul pe forma demersului, nu pe fondul actelor normative.

"Vorbim de cele două asumări cu care a venit domnul Orban în Parlament: cea pe legile justiției și una din domeniul Transporturilor. Nu vom face sesizări pe fond. În primul rând vom face o sesizare pe formă.

Luni, vor fi depuse aceste sesizări, un lucru care mi se pare normal din două motive. În primul rând, a existat un referendum în România că niciun Guvern să nu mai schimbe legile din domeniul justiției prin OUG sau asumări și primul lucru făcut de guvernul Orban a fost să vină cu asumări în domeniul justiției.

Și atâta timp cât există legi în Parlamentul României, mai ales într-o formă finală de dezbatere, nu poți să treci peste Parlament. Documentele pe care le vom depune la CCR sunt gata. Luni, la ora 10, vom avea un BPN în care le vom aproba și vom discuta și pașîi pe care ii avem de făcut în cazul în care Guvernul Orban va continua acest artificiu de a evita Parlamentul și aici mă refer la OUG 114 și la Legea bugetului", a declarat Ciolacu la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-14Parerea ta...

PSD
14 Dec 2019

Marcel Ciolacu este omul care mai întâi își face de ras partidul PSD. Tunurile despre care vorbește" sa și le bage in fund! Marcel Ciolacu este o nulitate, egal cu Dăncilă
MANDOLINA
14 Dec 2019

mandolina mica este cel mai mare mare tunar !!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz