2020-05-30 22:38

PSD răspunde atacurilor președintelui: ”E ȘOCANT!”

 |  20:25
PSD răspunde atacurilor președintelui: ”E ȘOCANT!”

Liderul PSD, Alfred Simonis s-a declarat șocat de acuzațiile aduse de președintele Klaus Iohannis. Social-democratul a subliniat faptul că nu se va depune moțiune de cenzură în această perioadă. Ba mai mult, PSD nu a făcut decât să susțină actele propuse de Guvern.

”Pe noi nu ne miră atacul președintelui, noi suntem obișnuiți cu aceste jocuri politice, este o încercare de deturnare a atenției publice de la adevăratele probleme. E și șocant pentru mine pentru că niciun lider al PSD nu a anunțat moțiune de cenzură în perioada următoare, discuții trebuie să existe, dar am discutat despre moțiune după starea de alertă, când situația o va permite.

Apropo de responsabilitate și acuzațiile care ni se aduc: am votat împreună acest guvern, pentru a fi responsabili, nu ne-a fost ușor, dar am înțeles nevoia de a avea un guvern în această situație de criză, am votat în regim de urgență cadrul legal pentru starea de alertă.

E vina noastră că românii s-au relaxat? Noi am făcut apel la responsabilitate, eu cred că atunci când institui obligativitatatea măștii, trebuie să asiguri aceste măști pentru familiile defavorizate, premierul a anunțat, de asta vom trece acest articol, altfel îi punem pe oameni să aleagă între mâncare, medicamente și măști” a reacționat Aldred Simonis la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-19Parerea ta...

VIOREL
20 Mai 2020

Dar voi toti camarazii lui Dragnea puteti vorbi de rusine? De ce nu avem autostrazi,de ce nu sunt spitale? Voi ati furat miliarde stim toti asta,frica voastra este ca veti da socoteala ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine