2020-08-04 15:24

PSD, reacţie la atacul preşedintelui Iohannis, de la Iaşi, însoţit de huiduieli: Jenant, domnule Preşedinte!

 |  17:07
PSD, reacţie la atacul preşedintelui Iohannis, de la Iaşi, însoţit de huiduieli: Jenant, domnule Preşedinte!

PSD a avut o prima reactie la huiduielile de la Iaşi, din timpul discursurilor susţinute de preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban. Partidul Social Democrat considera ca, în discursul susținut de Ziua Micii Uniri, gestul șefului statului este jenant.

"Jenant, domnule Preşedinte! Jenant, domnule Orban! De Ziua Sfântă a Unirii, românii nu meritau acest lucru. Măcar atâta lucru să fi înţeles de la cei care, acum 161 de ani, au fost în aceleaşi locuri!", arată reprezentanţii PSD, într-o postare pe Facebook.

Conform acestora, românii nu doresc "populisme ieftine şi anticipate".

"Românii au nevoie de autostrăzi bugetate şi un trai decent, nu de populisme ieftine şi anticipate. V-au spus-o clar astăzi!", susţin reprezentanţii PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-25Parerea ta...

POLITICA
25 Ian 2020

"Aproximativ 2.000 de oameni politici au distrus vietile a 5 milioane de romani si pentru aceasta performanta ne cer astazi salarii imense si pensii speciale. 2 000 de parlamentari, ministri si secretari de stat, prefecti, primari, presedinti de Consilii Judetene, sefi de agentii si autoritati nationale. Cu totii, printre cei mai bogati si mai fericiti romani." Spre rusinea noastra .
BABUIN
26 Ian 2020

Sterpul culege ce a semanat....prafjul se va slege de el
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz