2019-05-27 15:20


PSD reacționează după avertismentul Comisiei Europene: ”Suntem un stat SUVERAN”

 |  19:19
PSD reacționează după avertismentul Comisiei Europene: ”Suntem un stat SUVERAN”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a respins, luni, ameninţarea Comisiei Europene privind activarea Articolului 7 împotriva României dacă nu se renunţă la modificările la codurile penale. Acesta a susţinut că România ca stat suveran şi indepedent are dreptul să facă politica pe care o doreşte.

"Mesajul nostru către toţi ceilalţi care nu vor să asculte aceste chestiuni este ăsta: suntem un stat suveran, independent, politica ne-o facem noi în statul nostru, aşa cum şi-o fac şi Cehia, şi Polonia, şi Ungara, şi alte ţări, şi Italia, şi restul. Cei din Comisia Europeană sau europarlamentari care, în afară de a-şi face acum sceneta respectivă pentru că sunt europarlamentarele, ar trebui să vină să stea la masă şi să asculte ce s-a întâmplat exact în România în aceşti ani de zile, am spus-o de sute de ori, dar se pare că cineva nu vrea să o asculte, se pare că sunt mai interesaţi de ce spun anumiţi români trădători de patrie şi anumite persoane care trimit tot felul de minciuni Comisiei Europene şi nu numai", a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu, conform Hotnews.

Social-democratul l-a mai acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că ar fi în spatele apariţiei scrisorii lui Timmermans.

"Nu avem anumite dovezi, dar aici dovezile sunt clare şi evidente, pentru că în momentul în care imediat după un summit, ţinând cont că noi suntem în campanie electorală, mai mulţi reprezentanţi ai comunităţii europene au atacat pur şi simplu acest subiect, înseamnă că cineva le-a spus lucrul acesta. Atunci deducţia noastră", a susţinut Cătălin Rădulescu.

Întrebat dacă PSD renunţă la adoptarea Codurilor penale, Rădulescu a replicat: "Dumneavoastră credeţi că noi, Parlamentul României, suntem un fel de păcălici al Europei?".

Amintim că prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a trimis o scrisoare către preşedintele Klaus Iohannis, prim-ministrul Viorica Dăncilă şi preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea, în care ameninţă, în premieră, cu declanşarea Articolului 7 împotriva României. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-13

TAGURI: psd, reactie, catalin radulescu, comisia europeana, codurile penale
loading...


Comenteaza pe site


MAFIOTUL MITRALIERA
13 Mai 2019

intradevar esti un jeg imputit si un pacalici,chiar daca nu-ti vine sa crezi
MAFIA PSD
13 Mai 2019

Organizatia mafiota psd va trebui sa raspunda intr-un tribunal international pentru NERESPECTAREA TRATATULUI DE ADERARE LA U.E SEMNAT DE ROMANIA IN 2007. INCA O DATA SE VEDE CUM UN GRUP RESTRANS DE INFRACTORI CARE AU PROMISIUNEA LIBERTATII DE LA MOSCOVA INCEARCA SA DERAIEZE DRUMUL EUROPEAN AL ROMANIEI. ACEST GRUP DE HOTI draknea , valvov , radulescu , plesoianu au vandut Romania Rusiei prin intermediul UDMR - VICTOR ORBAN. AU APROBAT PRIN LEGE STEAGUL MAGHIAR CA SIMBOL AL UDMR IN TRANSILVANIA. IN CURIND ROMANII SE VOR RIDICA IAR GUVERNAREA draknea VA RASPUNDE IN FATA UNUI TRIBUNAL PENTRU INALTA TRADARE. ADEVARATUL CRIMINAL draknea VA RASPUNDE PENTRU TOT RAUL FACUT ROMANIEI SI ROMANILOR.
Random imageUltimele stiri


STARBAG