2019-11-15 00:38

PSD reacționează la decizia lui Iohannis: E un președinte egal zero, un președinte frână

 |  12:08
PSD reacționează la decizia lui Iohannis: E un președinte egal zero, un președinte frână

Decizia lui Klaus Iohannis de a candida pentru un nou mandat de preşedinte al României a starnit reactia dura a PSD.

”Klaus Iohannis are agenda sa și nu poate să impună și o agendă PSD-ului. Când spuneam că e în campanie electorală, nimeni nu credea. Iată că e adevărat! Condamnarea lui Liviu Dragnea face parte din această regie de anunțare a candidaturii lui Iohannis pentru al doilea mandat.

Iohannis și-a anunțat candidatura, asta înseamnă că mandatul lui s-a încheiat, el e candidat. E un președinte egal zero, un președinte frână. Ce a făcut el ca președinte? Nimic!”, a spus Eugen Nicolicea la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-23Parerea ta...

ANONIM
23 Iun 2018

Hi.hi.hi ! Am zis eu ca lupta intestina. Isi fac trai bun pt ei si ai lor si lupta numai pt aceasta, poporul e ceva derizoriu in orinea deraiata mentala a astor butonagii. Oare nu v-am putea exporta? Sa ne refacem si noi romanii tara noastra? Dar e vreun loc pe planeta care sa ii merite pt a face cele rele acolo?
LUIZA ONICEANU
23 Iun 2018

psd scos in afara Lego,referendum pentru Justitie.Klaus Johannis cel mai bun presedinte pe care Romania l-a avut dupa 1989
LEVST.
23 Iun 2018

tocmai ca acest malai-mare -prin "activitatea" sa- nu a permis scoaterea pesedelelor( ca sunt mai multe) in afara legii, sau macar in afara mintii romanilor, iar acum el vrea ca, castanele sa le scoata altii din foc, pentru avantajul sau...El nu a facut absolut nimic bun pentru Romania, chiar si tacerile si inactivitatea sa ( "stategica", cica!) au fost negative, reprezentatntul direct si suprem al poporului, trebuie sa fie permanent activ, el a dormit... intre vacantele internationale sau interne...Pe scurt, gunoi al specie umane, care trebuie distrus...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray