2020-02-28 17:56

PSD reacționează la mesajul lui Klaus Iohannis despre buget: ”Să nu mai bage BEȚE-N ROATE economiei”

 |  18:40
PSD reacționează la mesajul lui Klaus Iohannis despre buget: ”Să nu mai bage BEȚE-N ROATE economiei”

PSD a reacționat după ce Klaus Iohannis a criticat proiectul de buget pe 2019, susținând că președintele „dovedește din nou că nu înțelege nimic din economie și că singura sa preocupare e bugetul serviciilor secrete”. Social-democrații mai spun, folosindu-se de un video cu Iohannis și o roată, că „Iohannis ar face bine să continue ce a făcut până acum... adică nimic și să nu mai bage bețe-n roate economiei naționale”.

„Iohannis dovedește din nou că nu înțelege nimic din economie și că singura sa preocupare e bugetul serviciilor secrete. Realitatea e că aceste servicii au irosit fonduri uriașe pentru a pune în practică protocoalele ilegale și neconstituționale. Iar în loc să aruncăm sume enorme pe practicile nesănătoase ale serviciilor secrete, mai bine să dăm mai mulți bani pentru sănătatea copiilor din România”, afirmă PSD, într-un mesaj publicat marți pe pagina de Facebook.

În continuare, PSD atacă și PNL pe marginea legii finanțării partidelor.

„Este surprinzător că președintele Iohannis critică legea finanțării partidelor, pe care a promulgat-o fără să aibă nimic de obiectat... mai ales că unele suplimentări au fost propuse chiar de partidul care îl susține acum la prezidențiale”, se mai arată în mesajul social-democraților.

„De asemenea, deși a fost primar, Iohannis nu înțelege nimic din alocările guvernului pentru comunitățile locale. Principiul esențial al noului buget este descentralizarea, respectiv transferarea unor servicii sociale de la Guvern, cu cheltuieli de 6,3 miliarde, însoțite însă de alocări suplimentare din cotele de TVA de 11,4 miliarde. Deci e cu plus, nu cu minus. Iohannis ar face bine să continue ce a făcut până acum...adică nimic și să nu mai bage bețe-n roate economiei naționale”, se mai arată în mesaj.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-12

In legatura cu acest articol...

Iohannis FACE PRAF bugetul pe 2019: ”E SUPERFICIAL, nerealist și preferențial”
Parerea ta...

ANONIM
13 Feb 2019

Ba da a facut .A luptat din rasputeri contra intereselor Romaniei si in interesul patriei sale germania ca sa primeasca privilegii de la Merkal
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine