2020-02-22 11:09

PSD, replică la acuzațiile lui IOHANNIS: „E primul preşedinte din lume care blochează bugetul propriei ţări!”

 |  15:35
PSD, replică la acuzațiile lui IOHANNIS: „E primul preşedinte din lume care blochează bugetul propriei ţări!”

Social-democraţii l-au acuzat, miercuri, pe preşedintele Klaus Iohannis, că "minte din nou" atunci când face o serie de afirmaţii critice despre Legea bugetului de stat pe 2019, pe care o retrimite la Parlament.

„Iohannis minte din nou. Spune că bugetul propus de PSD e cel mai prost. Dar Iohannis a aprobat bugetul lui Cioloş în 2016 care prevedea mai puţin cu 16 miliarde de lei la Sănătate şi mai puţin cu 10 miliarde de lei la Educaţie. Spune că, în 2019, e cu un miliard mai puţin la comunităţile locale. În realitate, autorităţile locale au primit cu 4,6 miliarde în plus. Deci e cu plus, nu cu minus, domnule Iohannis! Spune că s-au dat prea mulţi bani la partide, dar nici PNL-ul lui Iohannis, nici USR-ul lui Cioloş nu au venit să dea surplusul înapoi la bugetul de stat! Şi nu spune că PNL-ul său a cerut în 2018, în Parlament, majorarea bugetelor partidelor. Spune că s-a alocat mai puţin pentru investiţii. Dar, în realitate, bugetul pe 2019 prevede cu peste 15 miliarde în plus la investiţii", susţine PSD, într-o postare pe Facebook. Potrivit social-democraţilor, „bugetul blocat de Iohannis prevede cele mai mari alocări din istoria României pentru Sănătate". „Adevărul este însă unul singur: copiii nu şi-au putut primi alocaţiile mărite de la 1 martie, iar comunităţile locale nu au putut începe investiţiile pentru că Iohannis a contestat degeaba bugetul la Curtea Constituţională. Primul preşedinte din istoria României şi probabil din lume care a blocat bugetul propriei ţări!", adaugă social-democraţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-06Parerea ta...

ANONIM
06 Mar 2019

Trebue suspendat fara nici o sovaiala Individul se cere dat afara
ANONIM
06 Mar 2019

PENTRU SALVAREA RO daca se mai poate ASA CEVA sunt necesare ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE SI UNINOMINALE excluzand candidaturile politrucilor postcomunism care au activat dupa 1989 in functii politice, guvernamentale, administrative si in sistemul judiciar. CLASA POLITICA TREBUIE PRIMENITA 100%.
BANI FARA NUMAR
06 Mar 2019

TERENTE , VILCOV , GASCA SI COTOFANA , A SEMNAT PENTRU REALITATEA CIFRELOR DIN BUGET ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine